Időutazás: Vurstli Fesztivál a Vidámparkban

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van egy hely Budapesten, ami már 175 éve gondoskodik kicsik és nagyok szórakoztatásáról.

Egy hely, ahol a jókedv és a móka-kacagás garantált. Egy hely, ahol generációk töltötték vidáman napjaikat. Egy hely, ahol utoljára ebben az évben érezheti jól magát a nagyérdemű.

A Budapesti Vidámpark célja kezdetek óta maradandó élményt és önfeledt szórakozást nyújtani a látogatóknak. Miért lenne ez másképp az utolsó évben?

Forrás: Vidámpark
Forrás: Vidámpark

A májusi programsorozat Vurstli fesztivállal és egy színes májusfa felállításával indul. Ezt követően négy napon át egy percre sem áll le a mutatványosok és csepűrágók táncbemutatókkal, gyerekkoncertekkel és ízlelőbimbókat gyönyörködtető vásári falatokkal fűszerezett majálisa. A fesztivál részletes programja a Park weboldalán érhető el.

Ezt követően május 4-én látványos tűz show bemutatóval indul a már 2009-óta nagy népszerűségnek örvendő "Vidámparki éjszakák". Érdemes felszállni, ha leszállt az éj, hiszen a nappali belépőnél kedvezőbb áron lehet használatba venni a Park játékait, emellett pedig lenyűgöző látványban lehet része a látogatóknak, mikor az Ikarus vagy éppen a Torony tetejéről pillantják meg Budapest fényeit.

Forrás: Vidámpark
Forrás: Vidámpark

Ebben az évben egy kiállítás is nyílik, amely a Vidámpark történetét, az elmúlt 175 évet mutatja be. A Park történetének ezúttal akár az otthoni könyvespolcon is méltó helye lehet, hiszen egy képes emlékkönyv is készült az elmúlt közel két évszázadról. Budapest legendás látványossága nem csupán a vidámság és kikapcsolódás szimbóluma, de számos történelmi jelentőségű esemény színhelye is volt, mindezekről és még sok más érdekességről is számot ad a csokorba gyűjtött archívum.

Forrás: Vidámpark
Forrás: Vidámpark

Számtalan meglepetést tartogat még az utolsó évad, köztük egy Vidámságvásárt is, ahol az egyedi csecsebecsék szerelmesei, a hasznos és környezetbarát holmik hívei, kicsik és nagyok, éhesek és szomjasak egyaránt találhatnak kedvükre való portékát.

Idén tehát megéri akár többször is ellátogatni a Budapesti Vidámparkba, sose lehet tudni, mit hoz a következő hónap...Vagy mégis?

Forrás: Vidámpark
Forrás: Vidámpark

Az állandóan frissülő programhírekért nem árt időről-időre felkeresni a Park facebook oldalát és honlapját is, ahol az egész éves nyitva tartás mellett a csoportos- családi- és diákkedvezmények is megtalálhatók.

A facebook oldalra már csak azért is érdemes fel-felnézni, mert hamarosan útjára indítjuk "Vidámságkerék" elnevezésű applikációnkat. A játék egyszerű, csak pörgetni kell és a legszerencsésebbek akár belépőt is nyerhetnek.

Sorban állás helyett pedig az online jegyvásárlást javasoljuk, így értékes időt spórolhat, akit záráskor sem lehet leszedni a Hullámvasútról.

További információ:

Budapesti Vidám Park Zrt.
1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16.
facebook.com/budapestividampark
vidampark.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.