pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a családi, baráti programok, fesztiválok, túrák és vízparti nagy csobbanások ideje, amikor végre egy kicsit elengedhetjük magunkat. Természetesen mindenki azt szeretné, ha a nyári fotókról a jókedv és felszabadultság mellett az idei divat is visszaköszönne. Jó ötlet kedvezményesen beszerezni a nyári alapdarabokat a biatorbágyi Premier Outletben, hogy maradjon pénz a pihentető programokra.

Itt van végre a nyár, az egész évben várt, jól megérdemelt pihenés ideje. Van, akinek a vízpart melletti napozás jelenti az ideális kikapcsolódást, van, aki az aktív, túrázós, városnézős, kulturális programokat részesíti előnyben.

Forrás: Premier Outlet
Forrás: Premier Outlet

A túrázáshoz jó minőségű sportruházat, a baráti bográcsozásokhoz laza sort, a sütkérezéshez divatos fürdőruha, a meleg nyári estékhez kényelmes, de elegáns viselet, a hűvösebb napokra pedig vékony kardigán dukál. Hogyan szerezhetjük be mindezt úgy, hogy a pénztárcánk se maradjon üresen?

A nyári programok elengedhetetlen ruhadarabjait a belvárosi üzletek árainak töredékért megtalálhatjuk a Budapest melletti Premier Outletben. A Center közel 90 üzletében több száz vezető divatmárka közül (Triumph, Calzedonia, adidas, Nike, Levi's, Puma, Gant, Salamander, Retro és még sorolhatnánk) válogathatunk állandó 30-70%-os kedvezménnyel, de a nyár folyamán az Árzuhanás akció keretében akár több mint 70%-os kedvezménnyel elérhetők a stílusos ruhadarabok!

Legyünk divatosak okosan!

További információ:
www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.