Tökéletes nyaralás divatosan, divatos áron

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor végre eljön az egész évben várt nyaralás, azt szeretnénk, ha annak minden perce tökéletes lenne, ezért a szervezésre nem sajnálunk időt és energiát áldozni. Azonban néha előfordul, hogy az utolsó pillanatban rájövünk, bevásárlólistánk nem tökéletes: elfelejtettünk valamit vagy már az előkészületek alatt túlköltekeztük magunkat. Pánik helyett íme egy tipp!

Sokan hetekig, hónapokig szervezzük a tökéletes nyári vakációt. Megtervezünk mindent az úti célon, a látnivalókon és a programokon át egészen az utazás előtti nagy bevásárlásig, hogy kikapcsolódásunkat semmi se zavarhassa meg. Ám még a legrutinosabbakkal is megeshet, hogy elfelejtenek valamit.

Kivel ne fordult volna már elő, hogy nyaralás előtt jutott eszébe, hogy nincs divatos strandruhája vagy szalmakalapja? Nem szükséges eszeveszetten az első méregdrága üzletbe rohannunk, pótolni a hiányt. Érdemes átgondolni, milyen lehetőségek adottak az okos vásárlásra, hogy a szükséges ruhadarabok miatt ne költsük el az összes pénzünket már a nyaralás előtt.

Forrás: Premier Outlet
Forrás: Premier Outlet

Pánik helyett íme egy tipp: a Budapest melletti Premier Outletben közel 90 üzletben több száz vezető divatmárka (Triumph, Calzedonia, adidas, Nike, Levi's, Puma, Gant, Salamander, Retro és még sorolhatnánk) között válogathatunk állandó 30-70%-os kedvezménnyel, de a nyár folyamán az Árzuhanás akció keretében akár több mint 70%-os kedvezménnyel elérhetők a stílusos ruhadarabok, így pedig a nyaraláson is marad egy bambira való.

A Premier Outlet Budapest felől megközelíthető az M1-es autópálya 16-os, budaparki leágazásán keresztül. Az üzletek minden nap 10-től 20-óráig várják a vásárlókat.

További információk:
www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.