Hozzávalók:
7,5 dl vörösbor
3 dl víz
6-7 evőkanál cukor
6 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
4 szelet citromkarika
Elkészítés:
1. A bort melegítsd fel a vízzel, a cukorral, a fahéjjal és a szegfűszeggel. Forrnia nem szabad!
2. Vágd bele a citromkarikákat és hagyd egy kicsit állni, hogy a citrom íze is átjárja a bort.
3. Ha kihűlt, töltsd szép, átlátszó üvegekbe az italt. Akkor lesz igazán szép az ajándék, ha hosszú nyakú üveget választasz, mert így szép szalagból készített masnit, ajándékkártyát, vagy plusz ajándékként még valami apróságot is ráköthetsz még az üvegre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.