Mónika bevallotta, hogy a bejgli egy igen macerás sütemény, és az elkészítésében az a legizgalmasabb pillanat, amikor kiderül, működik-e az élesztő. Ezen kívül megtudhatjuk, hogy a mákos és a diós párban járnak, valamint azt is, hogyan készül a szőrös bejgli...
Erdélyi Mónika adventi tippje december 2-re:
"Az élesztővel készült süteményekben (pl. a bejgli) a cukor és az élesztő is endorfint termel, tehát átmenetileg ugyan, de boldogabbak leszünk tőlük. Jó hír, hogy mértékkel fogyasztva is elérhetjük a vágyott hatást. Az endorfin az agyban termelődő fehérje jellegű, hormontartalmú anyag, amely a fájdalomcsillapításért és az örömérzetért felelős."
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.