A legtöbb süteményt ugyanolyan ízesre, finomra és csokisra készítheted, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, csupán a hizlaló összetevőket kell kevésbé károsakra cserélned. A kristálycukor egyik legjobb helyettesítője a xilit, mely még a fogakat sem rontja, és a kelt tészták kivételével teljesen ugyanúgy használhatod, mint a hagyományos porcukrot.
A méz, a sztívia, vagy más édesítőszerek is ugyanolyan jól szuperálnak, ahogyan fehér liszt helyett a teljes kiőrlésű, vagy a kicsit diétásabb zabliszt. Ma már ezek mellett szénhidrátcsökkentett liszteket is vásárolhatsz, s akkor még nem beszéltünk a mandula- vagy gesztenyelisztről, ami még az ízeket is feldobja. Ha pedig a lisztet és a cukrot egészségesebb verzióra cserélted, már csak a sütés van hátra – gyümölcsökkel, vagy cukormentes étcsokival pedig éppoly szépen lehet díszíteni, mint bolti csokikrémmel és cukorkákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.