Szakíts a hagyományokkal
Ha már unod minden évben ugyanazt az adagnyi mézeskalácsot elkészíteni, idén variálj egy kicsit az ízeken és formákon: a megszokott fahéj és szegfűszeg mellett próbáld ki a gyömbért, a reszelt citrom- vagy narancshéjat, a mandulát, vagy az aszalt gyümölcsöket a tésztában, vagy különböző ízes mázakat a kész süteményeken: egy finom citrommáz nemcsak szépen dekorál, de izgalmassá is teszi a süteményt. Ha idén valami igazán merész ízzel próbálkoznál, próbáld ki a rumos-kakaós mézeskalácsot: meglepően finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.