Ezzel a fogással meggyűlt a bajunk, hiszen égen-földön nem találtunk bazsalikomot, végül aztán sikerült, a videóból derül ki, hogyan. :-) És persze azt is megtudhatod, hogyan készül és mire való a saját készítésű pesto.
Hozzávalók:
3 gerezd fokhagyma
1 csokor bazsalikom
1 evőkanál fenyőmag
2 evőkanál parmezán
150 ml olívaolaj
Egy aprítógépbe belerakjuk a megpucolt, megmosott fokhagymagerezdeket, a megmosott bazsalikomot, a fenyőmagot, parmezánt és az olívaolajat. Pépesítjük, sóval és borssal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.