Ebben az időszakban érezzük a legnagyobb kedvet a pezsgőalapú koktélok elkészítéséhez is, amelyek a pezsgő ízvilágát harmonikusan ötvözik a gyümölcsökkel, vagy akár egy másik itallal. Íme, három közkedvelt koktélrecept: próbáljátok ki, pofonegyszerűek!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A fél barackot vágd gerezdekre, egyet tegyél félre a díszítéshez, a többit turmixold, majd töltsd hozzá a szirupot. A barackpürét (vagy ha az nincs, akkor baracklét) töltsd pezsgős pohárba, majd öntsd fel pezsgővel. A poharat rátűzött vagy nyársra szúrt barackkal díszítsd!
Összetevők:
Elkészítés:
A gint, a citromlevet és a cukrot koktéljéggel együtt rázd össze shakerben. Szűrd le, és töltsd fel pezsgővel! A pezsgőspoharat citromkarikával vagy koktélcseresznyével díszítsd!
Összetevők:
Elkészítés:
Egy négy-öt literes edénybe tedd bele a vodkát, a pezsgőt és az energiaitalt, majd tegyél hozzá jó sok jégkockát. A citromokat, narancsokat és lime-okat darabold fel, és nyomkodd a levüket a tálba, de gyümölcsdarabokat is szórhatsz bele.
Érdekesség
A Mimosa koktél, vagyis a friss narancsléval felturbózott pezsgő nem csak nagyon ízletes, de azt mondják, még a másnaposság ellen is jó. De a reggeli mellé is jó választás lehet.Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.