Hozzávalók:
Elkészítése:
Az árpagyöngyöt két és félszeres mennyiségű enyhén sós vízben megfőzöm, majd megpirítom a reszelt petrezselyem gyökérrel. A csirkecombot megsózom, kevés étolajjal megkenem, és a sütőben ropogósra sütöm. A kelkáposztát laskára vágva meggőzölöm, vagy leforrázom. Vajon póréhagymát pirítok, majd hozzádobom a kelkáposztát is. Sóval és friss citrom levével ízesítem
Felvágok még egy kevés póréhagymát, amit a lereszelt csiperkegombával együtt megpirítok. Ízesítem sóval, frissen őrölt borssal, és zúzott fokhagymával. A pirítás után felöntöm kevés zöldségalaplével. Összekeverem az elkészült árpagyönggyel, és így egy nagyon finom árpakását kapok.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.