Korábban már bemutattunk pár igazán bolondos konyhai kiegészítőt, most jöjjenek a komolyabb, de nem túlzóan drámai darabok.
Ám hiába nagymester valaki a konyhában, egy tematikus vagy egyedi szakácskönyvnek mindig örül. Ebből is hoztunk két érdekes darabot.
Hidd el, a cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenvedőknek sem kell lemondaniuk a csodás ételek élvezetéről. Ebben a könyvben szebbnél szebb fotókkal illusztrált finomságok receptjeit találod, melyeket azok is bátran tesztelhetnek, akik csupán a cukrot és más finomított élelmiszert szeretnék száműzni az étrendjükből.
Iklódi Dóra, aki maga is IR-es, hetven, többségében hagyományos fogás receptjét gondolta újra a cukormentesség és az egészségtudatosság jegyében. Reggelik, tízóraik és uzsonnák, péksütemények, saláták, főételek és desszertek: egyszerűen és gyorsan összeállítható finomságok könnyen beszerezhető, szezonális alapanyagokból, hogy a rohanó hétköznapokon is saját készítésű, ízletes és egészséges ételekkel kényeztethessük magunkat és családunkat.
A kötet puhaborítós, a receptek tematikusan szerepelnek benne.
Kettő az egyben: fogalmazhatnánk így is. Az ebben a kötetben lévő receptek ugyanis nem csupán a konyhatündért és vendégeit örvendezteti majd meg, de kiváló ajándékozási lehetőséggel is kecsegtetnek. Az, aki valóban imád a konyhában tevékenykedni, egész biztos gondolt már arra, hogy a jeles napokra valami finomsággal lepje meg szeretteit.
Találsz benne egészen egyszerű, akár gyerekekkel együtt is elkészíthető recepteket, de az igazi ínyenceket is le tudod majd nyűgözni a segítségével. A szerző, Alison Walker diplomás séf, tekintélyes brit magazinok gasztronómiai rovatainak szerkesztője, számos játékfilm és televíziós produkció food stylist szakértője.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.