Hozzávalók egy adaghoz:
A mártogatóshoz:
Melegítsd elő a sütőt 220 fokra, majd az alaposan megmosott répákat vágd félbe keresztben és hosszában is. A negyedeket vágd további szeletekre, nagyjából akkorára, mintha szalmakrumplit készítenél. A répaszeleteket tedd egy tálba, és öntsd rá az olívaolajat, majd a petrezselymet és a többi fűszert. Alaposan keverd össze, majd sütőpapírra sorakoztasd fel őket, és mehetnek is a sütőbe 20–25 percre. A sütés közben készítsd el a görög joghurtos mártogatóst. A joghurtot apróra vágott snidlinggel, citromlével, illetve ízlés szerint sóval és borssal fűszerezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.