Hozzávalók (16 db-hoz):
220 g búzafinomliszt
20 g keményítő
1 lapos teáskanál sütőpor
140 g cukor
140 g puha margarin (Vénusz vaníliaízű sütőmargarint használtam)
1 tojássárgája
150 g süthető étcsoki pasztilla
Elkészítés:
A cukrot az olvasztott margarinnal habosra keverjük, majd belekeverjük a tojás sárgáját is. Ebbe megy
a lisztes, keményítős, sütőporos keverék. Ha úgy kb. összekeveredett, akkor megy bele a csokipasztilla. 45 g-os gombócokat csinálunk, amit sütőpapíros tepsire rakunk.
Ha mind a 16 a tepsin van, akkor egyesével megnyomjuk őket, hogy kicsit laposabbak legyenek.
160 fokos előmelegített sütőben 20 percig sütve biztos, hogy puha marad a végeredmény, de nem
igazán lesz szép a színe Amikor kivettük a sütőből hideg helyre tesszük és nem nyúlunk hozzá addig, amíg teljesen ki nem
hűlnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.