Kávézaccból kiváló pakolást lehet készíteni, ami a bőrünknek kifejezetten jót tesz. Olivaolajjal, natúr joghurttal vagy mézzel addig keverjük, amíg egy fogkrém állagú masszát nem kapunk. Ezt tetőtől-talpig bárhol felhasználhatjuk (külsőleg), sőt, akár a fejbőrünket is megmasszírozhatjuk vele.
A kávé intenzív illatának köszönhetően sok más szagot/illatot képes elnyomni. Szerencsére azonban nem csak elnyomni tudja, hanem el is nyeli őket. Ha például ruhásszekrénybe vagy hűtőbe teszünk kávézaccot, nem fogjuk többé érezni a kellemetlen szagot. És ugyanez igaz a lefolyóra is.
A kávézacc a növények fejlődésére is pozitívan hat. Virágaink földjébe keverve meggyorsíthatjuk a növekedésüket. Fontos azonban tudni, hogy levegővel érintkezve a kávézacc idővel megpenészedik, ezért nem elég rászórni a földre, bele is kell keverni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.