A Michelin-csillagos séf, Széll Tamás 2016-ban megnyerte a Bocuse d'Or versenyt, amit abban az évben Budapesten rendeztek meg. 2017-ben 4. helyezett lett, ezen felül pedig a legjobb húsétel különdíját is bezsebelte - írja a nuus.
Nem ez az első év, amikor a zsűri asztalnál foglal helyet Tamás, 2018-ban zsűrielnöknek hívták meg, 2019-ben pedig a világdöntő zsűri csapatát erősítette.
A koronavírus miatt az idei verseny májusról októberre lett halasztva és idén nézők nélkül kerül megrendezésre az észt fővárosban, Tallinnban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.