Fokhagyma
A fokhagyma peptid vegyületeket, fruktánt, adenint, B1- és C-vitamint, flavonoidokat, ciszteint és metionint tartalmaz. Manapság elsőrsorban immunerősítésre, koleszterin csökkentésre, illetve szív-és érrendszeri rizikót csökkentő hatásáért használjuk. A fokhagyma csökkenti a vércukorszintet, védelmet biztosít a fertőzésekkel szemben, és hatékonyan felveszi a harcot a vírusokkal szemben is.
Mezei zsurló
A mezei zsurlóban található kávésav-származék értágító hatású, antioxidáns és proliferációt gátló hatásokat is kimutattak, illetve igazolták gyulladáscsökkentő hatását. A gyógynövénynek antimikróbás aktivitása is van, amely összemérhető volt a széles körben elterjedt antibiotikumokéhoz.
Hársfavirág
A hársfa elsősorban a fertőzések elleni megbetegedésekre gyógyír, de antitumor hatása is van. A hársnak a virága, a méze, és az ága is gyógyít: a hársfavirág teája hatásos izzasztószer meghűléses megbetegedések esetén. Emellett jó idegerősítő és nyugtató hatású.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.