A Blikk megszerezte a menükártyát Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről. A vendégek igazi ínyencségek közül válogathattak, de az sem maradt éhen, aki a klasszikus fogásokat részesíti előnyben. Íme az ételek listája:
Előétel:
- Homár-mangó krémfresch
- Fésűkagyló-wakame / citrushínár
- Polipsaláta
- Szusiválaszték
- Kaviár
- Szarvassonkarolád – töksajtkrém
- Konfitált libamáj – birsalma-vanília
- Ázsiai wagyubélszín – wontoncsipsz
- Magyar és francia sajtválogatás
- Gyümölcsök
- Salátabár – dresszingek
Leves:
Ököruszály-, kakas-, fácánleves, kacsamájas tészta
Főfogások:
- Borjú bécsi
- Sajtos-krémes burgonya
- Őzsült, cékla
- Sütőtökrizottó
- Lazac, tintahal, polip, kalamataolíva
- Sült, töltött padlizsán, hollandi mártás
- Lazactortellini, homár, kaviár, homárbisque
- Bélszín, libamáj, demi szósz
- Szarvasgombás lapcsánka
- Töltött csirkemellfilé – édesburgonya
- Rántott vargánya — remoulade
- Kacsamell – káposztával töltött gombóc
- Karcagi birkapörkölt, pacal – sós burgonya
- Sült zöldségek
Gyerekmenü:
- Rántott csirke – rizibizi
- Bolognai spagetti
Éjféli vacsora:
- Töltött káposzta – friss kenyér, tejföl
- Borjúpaprikás tésztában
Desszert:
- Macaron lollipop, Toffifee desszert, Mont Blanc kockadesszert, kakaóbab
- Kockadesszert mangó-kókusz, Nuance eper-tonka
- Dome 4 csokis
- Amareno eckler