Katalin hercegné mindig is az egészséges életmód híve volt, daganatos megbetegedése óta azonban még inkább odafigyel arra, mit eszik. Szigorú szabályokat követ, amelynek középpontjában a fehérjedús táplálkozás áll. Kerüli a tejtermékeket és a szénhidrátokat, miközben a friss friss zöldséget, egészséges zsiradékot és a sovány fehérjeforrásokat preferálja.
A Katalin hercegné állítólag a Dukan-diéta, azaz a fehérjeközpontú táplálkozási módszer híve. A diéta több szakaszból áll: kezdetben kizárólag sovány fehérjéket és napi 1,5 evőkanál zabkorpát engedélyez, ezt követi egy váltakozó szakasz, amelyben a fehérjefogyasztás mellett a nem keményítőtartalmú zöldségek is megjelennek az étrendben.
A tejtermék és a gyorsan felszívódó sznhidrát szinte teljesen tiltólistán van.
A diétát követve Katalin kerüli a tejtermékeket, reggelenként és délutánonként pedig olyan turmixokat fogyaszt, amelyek spirulinát, kelkáposztát, matchát, spenótot, salátát, koriandert és áfonyát tartalmaznak. Ebédre előszeretettel fogyaszt friss salátákat, amelyeket olyan alapanyagokkal kombinál, mint a görögdinnye, az avokádó, és az uborka. A vacsora általában több fogásból áll, kedvenc ételei között szerepel a sült csirke, amit egyébként Vilmos is imád, a curry és a különböző levesek. A hercegné tudatosan összeállított étrendjében a nassolnivalók is helyet kapnak: pattogatott kukoricát, nyers gyümölcsöket, goji bogyót és olajbogyót előszeretettel fogyaszt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.