Kiderült, kivel vígasztalódik Csuti - kép

Forrás: LifeTV -
kutya válás Kulcsár Edina Csuti szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csutinak új kiszemeltje van! Bájos társával osztott meg képet a válófélben lévő vállalkozó.

Kulcsár Edina és Csuti január közepén jelentették be, hogy elválnak útjaik. A szakításról nemrég Edina adott interjút nekünk, amelyből kiderül, hogy a válás után kihez kerülnek a gyerekek. Csutit azóta már többen megpróbálták összeboronálni Horváth Grétával, hogy milyen eredménnyel, arról ők nyilatkoztak.

Csuti a szakítás óta új életet kezdett, rengeteget dolgozik és edz, közben pedig igyekszik minden lehetőséget kihasználni, hogy gyermekeivel lehessen. Most új kiszemeltjével osztott meg közös képet, aki nem más, mint egy édes kiskutya.

"Kis csajszikám, aki egyébként @laci.hrvth kutyája, felült mellém falatozni! Csak nagyon rövid ideig volt kutyám, de szerintem, amint megoldódnak körülöttem a dolgok, nekiindulok és felkeresek egy menhelyet!" – olvasható a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.