1. Ha több fajta kenyered van, tárold őket külön, ugyanis mindegyiknek megvan a saját mikroflórája.
2. Mindig a közepénél vágd el, ne a végéről kezdj szeletelni
3. Hogy ne penészedjen meg, tehetünk mellé egy negyed nyers burgonyát vagy egy almát.
4. A kenyeret mindig hűvös, zárt helyen tárold!
4. Ha műanyag zacskóban vitted haza, tedd át vászonzsákba vagy tiszta konyharuhába.
5. A kenyeret le is fagyaszthatod. ha hetekkel később kiveszed a kenyeret a mélyhűtőből, pont olyan friss lesz, mint amikor megvetted.
6. Ha nem fagyasztottad le, tedd be a sütőbe néhány percre. Ekkor azonban azonnal fogyaszd el - írja a Bors.
Ha vállalkozó kedvű vagy, a kenyeredet magad is megsütheted, viszont bármennyire is szereted, érdemes mértékkel fogyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.