Minél többet, minél hosszabb ideig használod a konyhai edényeidet, annál nehezebb minden főzés után teljesen tisztává varázsolni azokat. Ha már kicsit kopottak, jobban foltosodnak, és nehezebben jön le róluk az étel okozta szennyeződés is. A szószok megfogják őket, az égésnyomok sem tüntethetőek el maradéktalanul.
Van azonban két - ráadásul vegyszermentes - hozzávaló, amelyet ha összekeversz, olyan tisztítószert kapsz, hogy a végeredménnyel biztosan elégedett leszel - olvasható a Daily Staron. Ezek pedig a szódabikarbóna és a fehérborecet: mindkettőből egy fél csészényire van szükség, amelyket össze kell keverni. A keverékhez adjunk egy kis forróvízet és már kész is a csodaszer, amibe az edényeket körülbelül fél óráig kell ázatatni, majd alaposan átdörzsölni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.