23 évvel fiatalabb színésznővel randizik Jennifer Aniston volt férje: vacsoránál egy csók is csattant

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Hollywood Foreign Press Association/Dimitrios Kambouris -
Altro Paradisó Justin Theroux-t justin theroux vacsorasztal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Theroux-t a New York-i Altro Paradisóban kapták lencsevégre egy nála 23 évvel fiatalabb színésznő, Nicole Brydon Bloom társaságában. A jelek szerint jóval több van köztük mint barátság.

Az 52 éves színészt kacéran nevetgélve fotózták le Bloommal a vacsoraasztalnál. Mindketten lazán, de elegánsan voltak felöltözve.

A páros ezután átment egy Lower East Side-i létesítménybe, a Ray's Barba, amelynek Theroux társtulajdonosa. Szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, csak úgy izzott köztük a levegő, vacsora közben még egy csók is elcsattant köztük - írja a Page Six.

23 évvel fiatalabb színésznővel kapták lencsevégre Justin Theroux-t: alig bírtak magukkal a vacsorasztalnál Forrás: Getty Images via AFP/2021 Hollywood Foreign Press Association/Dimitrios Kambouris

Az HBO színésznője, aki 23 évvel fiatalabb Theroux-nál márciusban ünnepelte a 29. születésnapját.

A turbékoló párról készült képekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.