Ahhoz, hogy a gyümölcsök sokáig frissek és ropogósak maradjanak, oda kell figyelnünk már a vásárláskor bizonyos szabályokra, de természetesen az sem mindegy, hogyan tároljuk őket. A szakértők elárulták, mi a módja annak, hogy az almák még hetekkel a vásárlás után is olyanok legyenek, mintha frissen szedtük volna a fáról.
A legegészségesebb alma kiválasztása kulcsfontosságú: akkor áll el a legtovább, ha van szára. A kitépett szár által keletkezett résen ugyanis könnyebben bejuthatnak a különböző baktériumok a gyümölcsbe. A frissességük megőrzése érdekében pedig tároljuk hűtőben, és tegyük őket tasakba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.