Löttyedt, íztelen és puha lesz - hét étel, amit soha nem szabad lefagyasztani

Forrás: Shutterstock -
hűtőszekrény élelmiszer íz étel lefagyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mélyhűtő segítségével nagyon sok ételt megmenthetünk a kidobástól, ám nem mindent lehet beletenni, legalábbis nem célszerű. A magát takarítási szakértőnek nevező Caroline elmondta, melyik az a hét élelmiszer, amit soha ne fagyasszunk le. 

Saláta

A salátát mindig frissen fogyasszuk, hogy ropogós legyen Forrás: Shutterstock

Szószok, mártások

Dobozos vagy palackozott italok

Tejtermékek

Ha jóízűen akarjuk kanalazni a joghurtot, ne fagyasszuk le Forrás: Shutterstock

Kávé

Főtt tészta, főtt rizs

Ha a főtt tésztát vagy rizst lefagyasztjuk, megpuhul és ízetlen lesz. Ezért mindig csak annyit főzzünk, amennyit meg is eszünk, ha mégis marad, csak a sima hűtőbe tegyük be és másnap fogyasszuk el.

Burgonya

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.