Az évek során a királyi család rajongói bepillantást nyerhettek a hercegné aktív életmódjába, láthatták, ahogy kedvenc sportjainak, a sárkányhajózásnak, rögbinek, tenisznek, futásnak hódol, de azt is láthatták, hogy emellett enni is szeret, tápláló ételeket fogyaszt és nem fosztja meg magát a finomságoktól.
2019-ben a háromgyermekes édesanya azt is elmondta a kulináris legendának, Mary Berrynek, hogy a családja saját maga termeszti zöldségeit, a sárgarépát, babot és céklát.
De az sem volt soha titok, hogy szívesen rendel néha indiai ételt, és házi készítésű pizzákat és sajtos tésztát sem vonja meg magától, ha éppen arra vágyik. Ám, ha Katalin valami különösen tápláló ételt szeretne enni, görögdinnye salátát fogyaszt, ami az egyik kedvence a walesi hercegnének.
Nicole Keshishian Modic, akit @kalejunkie néven ismernek az Instagramon, megosztotta, hogyan készíthetik el a királyi rajongók „Katalin hercegné kedvenc nyári salátáját", akár szeptemberben is. Mint kiderült, az étel elkészítése roppant egyszerű, a salátakedvelők meg is vadultak a királyi recepttől.
Rachel Lander-Canseco dietetikus elmagyarázta, miért alkalmas a görögdinnye akár a súly megtartására, akár a fogyás segítésére.
„Mivel a görögdinnye súlyának 90 százaléka víz, ez az egyik legjobb gyümölcs, ha valaki fogyni szeretne. Ráadásul 100 grammjában mindössze 30 kalória van" - mondta el a szakember az Expressnek.
Katalin hercegné kedvenc görögdinnye salátája
Hozzávalók:Három csésze görögdinnye, kockára vágva
Egy angol uborka, apróra vágva
Egy avokádó, apróra vágva
1/2 csésze feta sajt, morzsolva
Egy csokor menta, apróra vágva
1/4 csésze olívaolaj
1 lime
2 ek almaecet
Só, bors
Elkészítés:
Fogjunk egy nagy tálat, öntsd bele az összes hozzávalót, és óvatosan keverd össze. Adj hozzá ízlés szerint sót és borsot és élvezd az ízeket!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.