A tojásételek elkészítéséhez nem kell nagy szakácstudomány, mégis el lehet rontani azokat is. A lágytojás soha nem pont annyira lesz lágy, amennyire szeretnénk, a buggyantott tojás se lesz az igazi, tükörtojás pedig folyton szétfolyik a serpenyőben... Egyetlen apró trükkel azonban jó eséllyel megelőzheted a bajt!
Ez a trükk pedig nem más, mint hogy a tojásokat egyesével egy széles, nem túl mély csészébe vagy tálkába ütöd, és innen öntöd a serpenyőbe. Ezzel nemcsak a sárgája kiszakadását kerülheted el, de azt is, hogy aprócska héjdarab vagy épp záptojás kerüljön az edénybe.
További tippeket a tökéletes tükörtojás elkészítéséhez a Mindmegettén olvashatsz.
Sokan küzdenek a tökéletes főtt tojás elkészítésével is különösen, ami a héj repedésmentességét illeti. Néhány egyszerű praktikát követve azonban elérhetjük, hogy tojásaink héja szép és egységes maradjon.
A tojás megosztó étel, ugyanis a táplákozástudomány álláspontja sem egységes ezzel kapcsolatban. Annyi azonban biztos, hogy a diétának fontos része lehet, pláne, ha ha ezeket a szabályokat betartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.