Bridgerton-horoszkóp: nézzük, melyik karakter, melyik csillagjegy tulajdonságait viseli

A Bridgerton család
Netflix -
asztrológia TikTok-trend horoszkóp A Bridgerton család
Egy TikTok felhasználó készített két videót arról, hogy a Bridgerton-karakterek a személyiségük alapján milyen jegyűek lehetnek. Íme, a Bridgerton-horoszkóp.

Starzodiac néven készít videókat egy TikTok-felhasználó. Ezúttal a Bridgertonok karaktereit vette szemügyre két részben. Íme, a fikciós Bridgerton-horoszkóp. 

Bridgerton-horoszkóp
Bridgerton-horoszkóp: a Skorpió Simon és a Rák Daphne mindketten érzelmes Víz eleműek
Forrás: Netflix

Bridgerton-horoszkóp: a tiktoker jól eltalálta a karaktereket

A Bridgerton-horoszkóp szerint a különc és feminista Eloise példálul Vízöntő lenne, az álmodozó és önsorsrontó Marina, Halak, a saját feje után menő, bátor Penelopé pedig Kos. A felhasználó szerint Benedict biztosan Bika, a mindig jól értesült és az összes pletykát ismerő és azokat a cél érdekében felhasználó Lady Danbury pedig tipikus Ikrek. Daphne Rák, amely köztudottan családcentrus jegy. Az első évad főszereplője erősen kötődik családjához, kiváltképp az édesanyjához és minden vágya volt, hogy gyerekei szülessenek. 

A jegyek tipikus jellemzőit vette figyelembe

Sarolta királynő - mondani se kell - Oroszlán, akinek szava parancs és mindenki a lábai előtt hever. Violet Szűz, Kate pedig Mérleg, aki a családi harmóniáért és békéért még a szerelemről is lemondott volna. A szenvedélyes Simon a tiktoker szerint Skorpió, aki képes mindig oda marni, ahol a legjobban fáj.

Colin Nyilas, ugyanis ez a csillagjegy az összes többinél jobban szereti az utazás szabadságát, Anthony Bak, aki bár nehészégek és gyötrelmek árán, de készen állt arra, hogy a Bridgerton család felelősségteljes feje legyen. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.