Három csillagjegy, amely az asztrológia szerint végleg búcsút int a múltnak

horoszkóp, telihold, asztrológia
Shutterstock / Anton27 - Anton27
elengedés asztrológia múlt csillagjegy horoszkóp
Időnként mindannyian a múltban rekedünk. Szeretnénk továbblépni és békében élni, de a lelkünk egy darabja képtelen az elengedésre. A jó hír, hogy az asztrológiai előrejelzések szerint 3 csillagjegy elszánja magát, hogy a Nap és a Hold támogatásával végre maga mögött hagyja a múltat.

Minden állatövi jegynek megvannak a maga személyiségjegyei. Van, amelyik csillagjegy szülöttei ragaszkodóbbak, mások könnyebben túllépnek az őket ért kellemetlenségeken, akár traumákon is. A múltban rekedtség nem ígér fényes jövőt, ám sokszor hiába akarja az ember elengedni azt, mi vissza-és lefelé húzza, egy része képtelen maga mögött hagyni a múltat. Három csillagjegy azonban örülhet, az asztrológia szerint ugyanis 2024. július 25-én elbúcsúzhatnak attól, ami már nem szolgálja őket, kigyógyulhatnak a szívfájdalomból és végre továbbléphetnek.

spiritualitás, horoszkóp, spirituális, asztrológia, meditáció, manifesztáció
Az asztrológia szerint 3 csillagjegy végre túlléphet a múlton
Forrás: Shutterstock

Három csillagjegy, amelynek szülöttei az asztrológia szerint készek túllépni a múlton

Lássuk, kik a szerencsések, akik végre képesek lesznek nyitni a jövőre, és szinte új életet kezdhetnek azáltal, hogy elengedik a múltbéli sérelmeiket. 

Szűz

Rájöttél, mennyi felesleges dolog van az életedben, és a legtöbbnek köze van a múltadhoz. Erősen ragaszkodtál az emlékeidhez, de most végre elengeded a múltat, s vele mindent, ami már semmilyen módon nem szolgálja az életedet.

Benned van ez az erő, és nem tartozol az életedből egy perccel sem egy olyan álomnak, ami már régen elszállt, és ami oly sok szívfájdalmat okozott neked. Megtetted, amit tudtál, mindent beleadtál, de eljött az idő a változásra és a továbblépésre.

Bak

Hosszú ideje nem láttál már ennyire tisztán, mint most. Minden sokkal világosabbnak tűnik, mint akár tegnap. A Nap-Hold együttállás ezüsttálcán kínálja fel neked az ehhez szükséges derűlátást, és te elfogadod az adományt. Már nem akarsz a fájdalmaid miatt sajnálkozni és a sérelmeiden merengeni. Egyszerűen tovább akarsz lépni, és ezt meg is teszed.

Zöld utat kaptál, kezedbe veszed az életed irányítását. Elég volt a „,magányos szívek klubjából” itt az ideje, hogy elfogadd, hogy minden, te magad is úgy vagy tökéles, ahogy vagy.

Vízöntő

Július 25-én a Nap és a Hold trigonjának köszönhetően csodálatos gyógyító rezgések érkeznek hozzád. Ez az, amire vágytál: érzelmileg megszabadulni a múlttól. Mostanáig tagadásban éltél, ám végre eljutottál oda, ahonnan már te is érzed, hogy nem fordulhatsz vissza. Ami történt, megtörtént, itt az ideje, hogy elengedd. 

Rájöttél, hogy meg kell gyógyítanod a szívedet ahhoz, hogy elérd, amire annyira vágysz, hogy végre boldog légy és egészséges érzelmi életet élj. Itt az idő, hogy tegyél is valamit érte!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.