Atlantiszi horoszkóp - Lelked rejtett titkait tárja fel

atlantiszi horoszkóp, horoszkóp, lélek, tenger
Shutterstock - Zolotarevs
önismeret Atlantisz horoszkóp
Idővel mindenki rálép az önismeret útjára, ahol jó, ha kapunk egy kis égi segítséget, hogy kiderítsük, kik is vagyunk valójában. Ebben segít az atlantiszi horoszkóp.

Atlantisz egy mitikus, tengerbe veszett világ a mondák szerint, amely a mai napig foglalkoztatja a tudósokat. Elvileg ismerték az asztrológiát, de saját rendszert építettek ki. Náluk csak a születési nap számít, az év és a hónap nem, és nem 12, hanem 9 csillagjegyet tartottak számon.

atlantiszi horoszkóp, horoszkóp, lélek, tenger
Idővel mindenki rálép az önismeret útjára, ahol jó, ha kapunk egy kis égi segítséget, hogy kiderítsük, kik is vagyunk valójában. Ebben segít az atlantiszi horoszkóp.
Forrás: Shutterstock

Neked mit üzent az atlantiszti horoszkóp?

Ösztön csillagjegy, aki bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én, vagy 28-án született

Csalhatatlanul vezetik az intuíciói, ösztönös természet. Gyors észjárásának és talpraesettségének köszönhetően képes megragadni minden lehetőséget, amelyet a sors kínál. Élete során többféle „szerepben” is kipróbálja magát.

Egység csillagjegy, aki bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án, vagy 29-én született

Életfeladata  az egység, a közösség megtalálása. Segítőkész természet, ám nagyon függ a környezet visszajelzéseitől, törékennyé teheti a megfelelni vágyása. Meg kell tapasztalja, hogy önmagadban is értékes egész.

Jelenlét csillagjegy, aki bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született

Képes megélni a pillanat nyújtotta örömöket, ugyanakkor nagyon is gyakorlatias. Erőssége, hogy át tudja tekinteni a rejtett összefüggéseket is, minden helyzetben hamar rátalál a megoldásra. Mások is szívesen fordulnak hozzá tanácsért.

Erő csillagjegy, aki bármely hónap 4-én, vagy 13-án, 22-én vagy 31-én született

Erőt sugároz magából, bárhol is jelenik meg, mély nyomot hagy másokban. Biztos kézzel nyúl a kényes kérdésekhez is, diplomatikus, higgadt természet, nagy munkabírással. Az üzleti érzéke kiemelkedő, és remekül tud motiválni másokat!

Kapcsolódás csillagjegy, aki bármely hónap 5-én, vagy 14-én, vagy 23-án született

Igazán népszerű, titokzatos kisugárzásával egyszerűen vonzza az embereket! Jól bánik a szavakkal, és remekül ért ahhoz, hogy összekapcsoljon embereket. A karrierében is kamatoztatni tudja az ismeretségeit.

Harmónia csillagjegy, aki bármely hónap 6-án, vagy 15-én, vagy 24-én született

Kiegyensúlyozott természet, kedves, érzelmes, bájos és érzékeny. Az életben sokszor támaszkodik mások segítségére, ám sosem él vissza ezzel. Érzékenységének köszönhetően rá tud hangolódni másokra, és finoman közelít a problémákhoz.

Racionalitás csillagjegy, aki bármely hónap 7-én, 16-án, vagy 25-én született

Ő a kőszikla a viharban, az a személy, akire a többiek támaszkodni tudnak. Bármilyen helyzetbe is sodorja az élet, képes hideg fejjel gondolkozni. Az érzelmeit viszont nehezen éli meg, sok elfojtással, ambivalenciával.

Ellenállás csillagjegy, aki bármely hónap 8-án, 17-én, vagy 26-án született

Hatalmas szenvedély fűti, nagy hittel vág neki az életnek. Pontosan tudja, hogy mit akar, és azt általában el is éri. Életfeladata, hogy változást hozzon létre a világban, hogy kizökkentse a dolgok folyását a megszokott medrükből.

Küldetés csillagjegy, aki bármely hónap 9-én, 18-án, vagy 27-én született

Ő az igazi idealista, az igazság keresője. Valóban hisz az egyetemes értékekben, magasabb tudatossággal szemléli az életet. A valóság a maga hétköznapiságával gyakran kiábrándítóan hat rá, ez búskomorsághoz vezethet…


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.