3 csillagjegy, akik a legrosszabb szomszédaid lehetnek: leskelődnek, hangosak és ki is pletykálnak

asztrológia szomszéd csillagjegy horoszkóp
Ha jóban vagy a melletted lakókkal, az alkalomadtán megkönnyítheti az életedet, sőt, ha különösen szerencsés vagy, akár barátság is kialakulhat köztetek és számíthattok egymásra. Van azonban néhány olyan csillagjegy, akikből könnyen rémálomszomszédok lehetnek. Nézzük, kik azok, akik megkeseríthetik a mindennapjaidat!

A szerencsések tudják, a jó szomszéd áldás és segítség. De mi van akkor, ha olyanok laknak mellettünk, akik az életünket megkeserítik? Vannak, akik folyton hangoskodnak, cigiznek az ablakban és ezzel telefüstölik a mi lakásunkat is, esetleg folyton ugat a kutyájuk. Mások - kis túlzással - minden másnap bulit rendeznek, és ellehetetlenítik az éjszakai pihenést vagy mindenért szólnak, kipletykálnak és leselkednek. Lássuk, melyik három csillagjegy lehet a legrosszabb szomszéd!

3 csillagjegy, akik a legrosszabb szomszédaid lehetnek
3 csillagjegy, akik a legrosszabb szomszédaid lehetnek
Forrás: Shutterstock

3 csillagjegy, akik kellemetlen szomszédokká válhatnak

Ikrek (május 21. - június 20.)

Az Ikrek szülöttei híresek kommunikációs készségükről és aktív szociális életükről. Ez azzal jár, hogy gyakran szerveznek összejöveteleket, bulikat és ha egy kicsit felöntenek a garatra, éjszaka sem veszik lejjebb a hangerőt. Imádnak beszélgetni, ezért nem ritka, hogy éjszakába nyúló társalgásokat hallhatunk az ablakukból vagy az erkélyükről, így gyakran kialvatlanul ébredünk (ha aludtunk valamit egyáltalán). Az Ikrek hajlamosak arra is, hogy minden apróságot szóvá tegyenek, ha valami nem tetszik nekik, biztosan a fejünkhöz vágják. Ráadásul imádnak kölcsönkérni, legyen szó egy kanál cukorról vagy egy fúrókészletről, ha másért nem, azért, hogy addig is beszélgethessenek. Ha a bizalmunkba fogadjuk őket, meglehet, hogy titkaink a ház vagy az utca minden lakójához eljutnak majd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlánok büszkék, magabiztosak és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Ennek köszönhetően az Ikrekhez hasonlóan gyakran rendeznek nagy bulikat, hangos összejöveteleket, amelyek a szomszédok életét is befolyásolhatják. Szeretik a luxust és a kényelmet, ezért gyakran a teraszukon pihengetnek, ha nincs szerencsénk az ablakunk alatt pár méterrel grilleznek, aminek a sülő hús illata pedig a mi szobánkat is beteríti. Ha a lépcsőházban vagy az utcán találkozol vele, nem tudsz szabadulni tőle, mindig van egy olyan történet a tarsolyába, amelyben természetesen valami nagyszerűt vitt véghez és hosszasan el is meséli. Ha pedig netán smink nélkül vagy otthoni ruhában szaladsz le a kisboltba és találkoztok, tuti, hogy a szájára vesz és akinek csak teheti, elmondja, milyen igénytelen vagy. 

Skorpió (október 23. - november 21.)

A Skorpiók ritkán hangosak, de annál titokzatosabbak és mások titkai is szeretik - a legfőképpen kilesni. Ha ez netán nem sikerülne nekik, előszeretettel kíváncsiskodnak, mindent tudni akarnak a melletttük lakóról: ők azok, akik a ház vagy az utca jólértesültjei. Ugyanekkor, ha az ő magánszférájuk sérül, biztosan felháborodnak és azt a tudtodra is adják. Ha pedig egyszer összeveszünk velük, hosszú ideig haragban is maradunk, ugyanis a Skorpió nem felejt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.