Zsugoriak és szigorúak: 4 csillagjegy, aki SOHA nem megy nyaralni

horoszkóp, csillagjegy, nyaralás, spórolás
Shutterstock -
spórolás csillagjegy horoszkóp nyaralás
Sokunk számára a nyaralás az év fénypontja, de vannak, akik ezt nem így gondolják. Vannak olyan csillagjegyek, akik annyira sajnálják a pénzt a kikapcsolódásra, hogy ha tehetik otthon maradnak.

Sokféle oka lehet annak, hogy valaki miért dönt úgy, hogy nem megy nyaralni, de a pénzügyi megfontolások néhány jegy esetében az első helyen állnak. Bizonyos csillagjegyek különösen hajlamosak a takarékosságra, és olyan szinten spórolnak, hogy soha nem engedik meg maguknak a nyaralást. Persze, van, hogy partnerük kedvéért útnak indulnak, de többnyire nem lesz jó vége a kiruccanásnak, ugyanis ott is csak azt nézik, hogyan húzhatnák szorosabbra a nadrágszíjat.

horoszkóp, csillagjegy, nyaralás, spórolás
Zsugoriak és szigorúak: 4 csillagjegy, aki SOHA nem megy nyaralni
Forrás: Shutterstock

A 4 legspórolósabb csillagjegy szülöttei, akik magukat is megfosztják az örömtől 

Bika (április 20. - május 20.)

A Bika jegy szülöttei híresek arról, hogy szeretik a kényelmet és a stabilitást. Ez a csillagjegy rendkívül gyakorlatias és földhözragadt, ami a pénzügyeket illeti. A Bikák számára a pénzügyi biztonság elsődleges fontosságú, és inkább otthon maradnak, minthogy "elszórják" a nehezen megkeresett pénzüket egy nyaralásra. A Bikák gyakran inkább befektetik a pénzüket, vagy félreteszik azt a jövőbeli szükségletekre, minthogy elköltésék rövid távú élvezetekre. Ha netán mégis útnak indulnak, bármennyire is szeretik a hasukat, biztos nem esznek étteremben, előnyben részesítik az olyan szállásokat, ahol ők maguk főzhetnek, ha a tengerpartra utaznak, maximum a strandon bekapnak valamit. 

 

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szüzek híresek a részletekre való odafigyelésükről és precizitásukról. Ez a jegy rendkívül jól bánik a pénzzel, és mindig pontosan tudják, hogy mire mennyit költenek. Szűz jegyűek számára a nyaralás gyakran felesleges luxusnak tűnik, amit nem érdemes megengedni maguknak, sőt, mivel kishitűek, úgy érzik, nem is érdemlik meg a vakációzást. A Szüzek gyakran éreznek bűntudatot a pénz költése miatt, így a nyaralás gondolata számukra stresszt okoz, nem pedig pihenést. Ráadásul a tétlenséget sem bírják, így ha nagynehezen kimozdulnak, egy idő után elegük lesz a "henyélésből". A Bikákkal ellentétben többnyire nem nagyétkűek, konkrétan három falat étellel is beérik, ha mégis megéheznek, a legpuritánabb opciót választják. 

 

Bak (december 22. - január 19.)

A Bakok mindent megtesznek a pénzügyi siker érdekében, és gyakran hosszú órákat dolgoznak, hogy elérjék a céljaikar. Számikra ez sokkal fontosabb, mint a pihenés vagy a szórakozás. Ők tehát inkább otthon maradnak és dolgoznak, minthogy egy nyaralásra költsenek. A Bakok úgy érzik, hogy a nyaralás csak elvesztegetett idő és pénz, amit jobban fel lehetne használni a karrierjük vagy a pénzügyi helyzetük javítására. ha elutaznak, nehezen oldódnak fel, és egészen biztos, hogy a laptop is hűséges társuk az nyaralás során. Ha a tengerparton vagy egy szállodában nyitott laptoppal látunk valakit, az nagy eséllyel Bak jegyű. 

 

Rák (június 21. - július 22.)

A Rák jegyűek mélyen kötődnek az otthonukhoz és a családjukhoz, a legjobban a saját környezetükben érzik jól magukat. A Rákok gyakran úgy érzik, hogy a pénzt inkább a szeretteikre vagy házuk, lakásuk csinosítására kell költeniük, nem pedig nyaralásokra. Ha mégis elutaznak, azt szeretteik miatt teszik, és megpróbálják akkor is hasznossá tenni magukat: szívesen főznek vagy vigyáznak a gyerekekre, amíg a többiek szórakoznak. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.