Napi horoszkóp 2024. július 4.: nehéz fényszögek lesznek

asztrológia, horoszkóp, bolygók
Shutterstock/ -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Nehézség vagy kihívás? Ahogy vesszük... Ki így, ki úgy éli meg a feszült fényszögeket. Napi horoszkóp következik.

Legyél óvatos, akkor is, ha szorít az idő. Az Ikrekben járó Hold és annak fényszöge a Szaturnusztól lesz hatással ránk. Napi horoszkóp következi minden jegynek.  

asztrológia, horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. július 4.
Forrás: Shutterstock

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha van valami elakadás, vagy nehezen haladó ügy, ma könnyedén átvághatod, mint egy gordiuszi csomót. Csütörtökön, ha elég határozott leszel, egyszer és mindenkorra elrendezheted ezt az ügyet. Viszont gyerekes vitákba ne menj bele! Teljesen felesleges!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Légy ma picit óvatosabb, ha bármilyen döntést kell hozni, mert nem biztos, hogy minden részlet teljesen tiszta. Fontos információk hiányoznak. Ma nem minden az és annyi, aminek látszik, így szinte lehetetlen teljesen megfontoltan választani.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Hold a jegyedben jár, de kedvezőtlen fényszögben a Szaturnusszal, ezért egész nap az idő szorítását érezheted. Próbálj meg nagyon odafigyelni rá, hogy tartsd magad az előre kigondolt terveidhez, különben szétcsúszhatsz.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Van, hogy nem elég csak úgy hagyni, hogy irányítsanak minket az események. Kezdeményezően, erőteljesen kell fellépni és egyértelművé tenni a környezetünknek, mit szeretnénk és azt hogyan gondoljuk megvalósítani. Ma neked is ezt kell tenned, és sikert jeleznek a bolygók.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A csütörtöki nap nem ígérkezik könnyűnek. Fényszögek mutatják, hogy ambivalens érzéseid lehetnek. A Merkúr szerencsére már az Oroszlánban jár, és megkönnyíti a helyezetedet mindenben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold és a Szaturnusz fényszöge jelzi, hogy egy picit tele van a hócipőd, és úgy érzed, bármennyi energiát is belefektetsz, nem úgy haladsz a feladatokkal, ahogy tervezted. Legyél még egy picit türelmes!

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.