A horoszkópodban ez árulja el, milyen embereket vonzol: nézzük, mi az a descendens

aszcendens, deszcendens
Shutterstock/New Africa -
Asztrológiai elemzés aszcendens horoszkóp párkapcsolat
Amíg az ascendens meghatározza, hogy kik vagyunk és hogyan hatunk másokra, addig a descendens a vágyainkról és elvárásainkról szól. A descendens azt is elárulja, hogy milyen ember legyen a partnerünk.

Ha többet szeretnél megtudni a vágyaidról és a kapcsolataidról, mindenképpen érdemes ismerned a descendensedet! Ne ijedj meg, mert szerencsére a descendens kiszámítása egészen egyszerű. Amíg az ascendens az állatövet jelöli, amely születésünk pillanatában a keleti horizont legmagasabb pontján látható, addig a descendens a pontosan ellentétes pontot jelöli a nyugati horizonton.

A descendens kiszámítása nem bonyolult és sok mindent megtudhatsz belőle
A descendens kiszámítása nem bonyolult és sok mindent megtudhatsz belőle
Forrás: Forrás: Shutterstock/Shyntartanya

Mi az a descedens?

A Deszcendens magában foglalja azokat a tulajdonságokat, amelyeket másokban csodálunk, mert saját magunkban nem találjuk meg őket. Ezért a deszcendens arra is rávilágít, hogy milyen embereket tisztelünk és milyen személyekre van szükségünk az életünkben. 

A descendensünk elárulja, milyen partnert vonzunk magunkhoz. Ő lesz a személyiségünk tükre, akiben függőségeinket, tehetségünket és tulajdonságainkat is megéljük, azokat is, melyek leplezve és elnyomva szunnyadnak bennünk. A descendensünk, és a jegy, amelyben áll, a tökéletes kiegészítése is az Aszcendensünknek.

Csillagjegyek, ascendens és descendens: mi micsoda?

Íme egy rövid áttekintés a legfontosabb asztrológiai jegyekről:

Csillagjegy: Összesen 12 csillagjegy létezik, amelyek a személyiségedet, erősségeidet és gyengeségeidet szimbolizálják.

Ascendens: Az ascendens a valódi énedet tükrözi, és sokkal mélyebb betekintést nyújt, mint a csillagjegyed. Leírja a megjelenésedet és azt, hogyan látják téged mások.

Descendens: A descendens a vágyaidat, álmaidat és elvárásaidat képviseli. Ha tudod, mi a descendensed, akkor azt is megtudhatod, milyen emberekre van szükséged ahhoz, hogy boldog légy, legyen szó akár párkapcsolatról, akár barátságról.

Descendens kiszámítása - Így csináld

Ha meg szeretnéd határozni a descendensedet, kövesd az alábbi három lépést:

  1. Számítsd ki először az escendensedet. Ehhez használhatod az astronet.hu oldalán lévő ingyenes online kalkulátort. Néhány pontos adatot kell csak megadnod ahhoz, hogy pár másodperc alatt megkapd az ascendensed pontos értékét.
  2. Most keresd meg az ascendensedet az alábbi állatövi körön.
  3. Ha az aszcendensed ellenkező állatövi jegyét nézed, megtaláltad a descendensedet! Például, ha az ascendensed Kos, akkor a descendensed Mérleg lesz.
aszcendens, deszcendens
Állatövi kör az ascendens, descendes meghatározásához 
Forrás: Shutterstock/New Africa

A descendensek áttekintése

A keresés megkönnyítése érdekében az alábbiakban egy áttekintést találsz, amely felsorolja az összes egyező Deszcendenst. Íme a Deszcendens jegyek az Aszcendens jegyek alapján:

  • Ascendens Bika >> Descendens Skorpió
  • Ascendens Ikrek >> Descendens Nyilas
  • Ascendens Rák >> Descendens Bak
  • Ascendens Oroszlán >> Descendens Vízöntő
  • Ascendens Szűz >> Descendens Halak
  • Ascendens Mérleg >> Descendens Kos
  • Ascendens Skorpió >> Descendens Bika
  • Ascendens Nyilas >> Descendens Ikrek
  • Ascendens Bak >> Descendens Rák
  • Ascendens Vízöntő >> Descendens Oroszlán
  • Ascendens Halak >> Descendens Szűz
  • Ascendens >> Descendens Mérleg

A descendens segít megérteni, milyen tulajdonságokat keresel másokban, és milyen személyekre van szükséged ahhoz, hogy teljes és harmonikus kapcsolatokat építhess ki, legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. A descendens jelzi, milyen területeken lehet szükséged fejlődésre. Például, ha a descendensed egy olyan típusú ember, aki a határozottságot és önbizalmat képviseli, lehet, hogy saját önértékeléseden érdemes dolgoznod. A descendens továbbá segíthet abban, hogy tudatosabban válassz partnereket, akik valóban megfelelnek a szükségleteidnek, megadják a számodra szükséges érzelmi biztonságot.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.