Heti szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 24-30.: ne vesztegesd az időd olyan emberekre, akik visszahúznak

Napi horoszkóp: ezt tartogatják számodra a csillagok
Shutterstock - Billion Photos
kapcsolat szerelmi horoszkóp ezotéria
A szingli és a párkapcsolatban élő Bikák életében lesznek hullámhegyek és hullámvölgyek, a Rákok pedig vigyázzanak, mert baleset- és konfliktusveszélyt jeleznek a bolygók. Íme, a heti szerelmi horoszkóp.

A párkapcsolatban élő és a szingli Oroszlánok se nosztalgiázzanak sokat, mert sem nekik, sem a környezetüknek nem tesz jót. A Szüzek bár egyetlen kellemetlen fényszöget sem kapnak, mégis úgy érezhetik, hogy bántják őket, vagy nem kapnak elég pozitív visszajelzést. Íme, a heti szerelmi horoszkóp.

horoszkóp, csillagjegy, 3 csillagjegy, szerelmi horoszkóp, heti szerelmi horoszkóp
Heti szerelmi horoszkóp: ezt tartogatják a csillagok
Forrás: Shutterstoc

KOS heti szerelmi horoszkóp

  • Párkapcsolatban élő Kos

Már hétvégén, majd a hét során is úgy érezheted, hogy a párod akadékoskodik. Te lelkesen sorold, hogy mit kéne csinálnotok, ő meg lelomboz a kérdéseivel. Ha nem akarsz vitát, akkor állj meg, és tedd fel neki a kérdést, hogy mi a baja! Nem ért egyet, vagy egyszerűen nincs kedve semmihez? Csütörtöktől ez látványosan javulni fog a bolygók szerint.

Több olyan emberrel lesz dolgod a hétvégén, majd a hét során, akik kéretik magukat. Miközben te lelkesen sorold, hogy mik a terveid, ők lelomboznak a kérdéseikkel. Vedd észre, hogy az ilyen emberek visszahúznak! Vagyis lépj tovább! Az égi folyamatok szerint vesztegetheted az idődet, de valószínűleg meg fogod bánni. Csütörtöktől ez látványosan javulni fog…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

  • Párkapcsolatban élő Bika

Nem mindig tudsz következetes maradni. Hétvégén és a héten is lesznek hullámhegyek és hullámvölgyek. Hol bizakodóan látod magadat és a kapcsolatotokat, hol borúsan. Ettől megijedhet a kedvesed, és azt hiheti, hogy kiszerettél belőle. Csütörtök után könnyebb lesz megnyugtatni őt. A Mérlegbe lépő Vénusz békésebb napokat ígér.

Készülj fel arra, hogy a hétvégén és a héten is lesznek hullámhegyek és hullámvölgyek! Hol bizakodóan látod magadat és a párkeresési esélyeidet, hol borúsan. Ez most normális ambivalens konstellációk szerint. Csütörtök után könnyebb lesz minden. A Mérlegbe lépő Vénusz segít, hogy észrevedd, hogy közeleg az, akire mindig vártál.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

  • Párkapcsolatban élő Ikrek

Olykor könnyű veled élni, olykor nehéz. A rugalmasságod a szerelmed szerint időnként a kiszámíthatatlanságot súrolja. A hétvégén nem, de a hét folyamán fel leszel dobva, és folyton előállsz valami újjal. Ettől a szerelmed összezavarodhat. Lassíts kicsit, és mielőtt beszélsz, gondold át, hogy aktuális-e és kivitelezhető-e!

  • Szingli Ikrek

Biztosan tudod, hogy nem mindenki képes követni téged. Egyesek szerint a rugalmasságod időnként a kiszámíthatatlanságot súrolja. A hétvégén nem, de a hét folyamán fel leszel dobva, és szárnyalni fogsz. Aki nem képes követni téged, vagy legalább drukkolni neked, azt hagyd! De mielőtt beszélsz, gondold át, hogy aktuális-e és kivitelezhető-e mindaz, ami szeretnél!

RÁK heti szerelmi horoszkóp

  • Párkapcsolatban élő Rák

Legyél óvatos az utakon és a kommunikációban is! Baleset-, és konfliktusveszélyt jeleznek a bolygók. Félni nem kell, elég az elővigyázatosság. Ezzel párhuzamosan, ha azt látod, hogy a párod gondterhelt, egyszer megkérdezheted, hogy mi a baj, de ne faggasd, mert ingerülten fogsz válaszolni. Ebből pedig sértődés és sírás lehet…

  • Szingli Rák

Augusztus utolsó napjai nem kímélnek: baleset-, és konfliktusveszélyt jeleznek a bolygók. Félni nem kell, elég az elővigyázatosság. Ezzel párhuzamosan találkozhatsz valakivel, aki gondterheltnek látszik. Semmiképp se faggasd, mert ingerülten fogsz válaszolni. És te végzetes következtetéseket fogsz levonni, ami az ismerkedés végét jelentheti - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.