Napi horoszkóp 2024. szeptember 25.: félreértéseket hoznak a bolygóállások

ezotéria napi horoszkóp horoszkóp
A Neptunusz alaposan megkavarhatja a szálakat szerdán, félreértésekre és konfliktusokra kell készülnünk. Napi horoszkóp következik.

Szerdán a Merkúr és a Neptunusz fényszöge hozhat félreértéseket, a Mars pedig türelmetlenné tehet. Persze ha figyelünk rá, akkor elkerülhetőek a konfliktusok. Neked mit üzen a napi horoszkóp?

napi horoszkóp, beszélgető nők, vita
Napi horoszkóp: félreértésekre és konfliktusokra kell készülnünk
Forrás: Shutterstock/

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ahogy tegnap jó felismeréseket hozott a Merkúr, most félreértéseket okozhat, mert a Neptunusz bezavar a képbe. Lehet, hogy félrehallasz valamit, vagy a másik felejti el, miben egyeztetek meg. A Hold Mars együttállása miatt ráadásul most cseppet sem leszel türelmes hangulatban... 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Mars a Rák jegyében van. ráadásul most kedvezőtlen fényszögben. Ez sértődékenységet mutat. Alaposan gondold meg, érdemel-e annyit az ügy, mint amennyit tulajdonítasz neki. Nagyon túlzó reakcióid lehetnek a mai napon.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán valakivel, akivel a viszonyod nem mondható éppen rózsásnak, történhet valami, ami mindent megváltoztat benned. Előfordulhat, hogy eddig kritikusan szemlélted az illetőt, de ma ez átfordulhat egy őszinte beszélgetésnek köszönhetően.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold az uralkodó bolygód kedvezőtlen fényszögben van a Marssal, ami meg a jegyedben jár. Emiatt nagyon ellentmondásossá válik a viselkedésed, különösen, ha párkapcsolatról, vagy családi kapcsolatokról van szó. Próbálj ki valamilyen relaxációs technikát.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán, ha szerelemről vagy épp barátságról van szó, ellentmondásos helyzet alakulhat ki és talán benned felmerül az is, hogy akivel eddig biztonságban tudtad magad érzelmileg, talán mégsem annyira megbízható. Találj rá módot, hogy tisztázd a helyzetet!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szerdán úgy alakulhat, hogy egy bizonyos ügyben a sorsra kell hagyatkoznod, mivel olyan tényektől függ egy ügy kimenetele, amire nincs ráhatásod. Ez pont jó "lecke" arra, hogy megtanulj bízni. Várd meg, milyen kockát dob számodra most a gép.

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.