horoszkóp asztrológia utálat csillagjegyek
Hirtelenek, akaratosak, hisztisek, önfejűek. Van néhány olyan csillagjegy, akiket bizony sokan nem kedvelnek. Vajon te köztük vagy?

Akár az önfejűség, akár az érzelmi intenzitás áll a háttérben, van három jegy, akiket sokan nehezen viselnek el. A csillagjegyek sokat elárulhatnak személyiségünkről, és bár minden jegynek megvannak a maga erősségei, néhányuk különösen hajlamos arra, hogy kihúzza másoknál a gyufát. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy pedig különösen megosztó lehet. Ezeknek a jegyeknek a szülötteit gyakran nehezen kezelhetőnek tartják. De lássuk, melyek ezek, vajon te köztük vagy?

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, csillagjegyek akiket utálnak
Ezt a három csillagjegyet utálják a legtöbben
Forrás: Shutterstock/Roman Samborskyi

Ez a 3 csillagjegy különösen hajlamos arra, hogy megosztó legyen

Az Oroszlánok domináns személyisége, a Szüzek maximalista hozzáállása és az Ikrek kiszámíthatatlansága mind olyan tulajdonságok, amelyek sokakat elriasztanak. Persze fontos megjegyezni, hogy minden jegy szerethető is a maga módján. Azonban, ha konfliktusba kerülsz ezzel a három jeggyel, már tudni fogod, hogy mi állhat ennek hátterében.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Az Ikrek személyisége olyan, mintha két különböző ember lakozna egy testben. Ez a kettősség bár vonzó is lehet, de sokakat könnyen elriaszt, hiszen nem tudják, mire számíthatnak a jegy szülötteitől. Az Ikrek kiszámíthatatlanok és könnyen változtatják a véleményüket, valamint jellemzőek rájuk a hangulatingadozások. Az emberek gyakran úgy érzik, hogy az Ikrek nem elég következetesek, és a hűtlenség vagy kétszínűség érzését keltik. Ezért sokan inkább kerülik a társaságukat, mert nem tudják, mire számíthatnak tőlük.

Szűz (08.23-09.22.)

A Szűz jegy szülöttei a tökéletesség megszállottjai lehetnek, ami gyakran szálka mások szemében. Főleg azok számára, akik sokkal lazábban és kötetlenebbül kezelik az élet dolgait. Maximalista hozzáállásuk és részletek iránti megszállottságuk miatt sokan kritikusnak és ítélkezőnek látják őket. Szigorú elvárásaik gyakran túl magasak, és nehezen tűrik a hibákat, akár magukon, akár másokon, továbbá jellemző rájuk a leereszkedő viselkedés. Bár maximalizmusuk sznobizmusnak tűnhet, ez gyakran pusztán védekezési mechanizmus náluk. Az emberek gyakran érzik úgy, hogy a Szüzeknek szinte lehetetlen megfelelni, és ezért gyakran inkább a távolságtartást választják. Pedig a Szüzek félénk jellemük miatt bizalmatlanok másokkal, ezért nagyon nehezen engednek be bárkit is a legbelsőbb bizalmi körükbe. Nehéz velük barátkozni, de nem lehetetlen, ezért még ha ilyesztő is elsőre, lehet érdemes lenne tenned egy próbát.

Oroszlán (07.23-08.22.)

Az Oroszlánok természetes vezetők, versengők, magabiztosak és imádják a rivaldafényt. Ám néha épp ezek azok a tulajdonságaik, amiért nem kedvelik őket. Magabiztos személyiségüket gyakran hamisnak tartják ezért sokan nem szimpatizálnak velük, és inkább megtartják a tisztes távolságot. Az Oroszlánok, mint a tűz jegyek szülöttei általában szeretik, ha ők állnak a középpontban, és erős akaratú, domináns személyiségükkel sokszor elnyomják mások véleményét. Hajlamosak arra, hogy önközpontúak legyenek, és nehezen viselik a kritikát, valamint agyon lobbanékonyak. Mivel mindig magukat helyezik előtérbe, mások gyakran érzik magukat háttérbe szorítva egy Oroszlán mellett.

Ezek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.