Önimádó csillagjegyek: ők azok, akik csak magukat szeretik

horoszkóp önteltség csillagjegy önszeretet
A különböző csillagjegyek szülöttei eltérő személyiségjegyekkel rendelkeznek, amelyek befolyásolják az önképüket és kapcsolataikat is. Van néhány jegy, amelynél a magabiztosság és az önszeretet kiemelkedő szerepet játszik.

Az egészséges önszeretet nélkülözhetetlen a mentális egészség szempontjából, azonban néhány csillagjegy hajlamos ezzel túlzásba esni. Annyira imádják magukat, hogy az már az egoizmussal vagy nárcisztikus viselkedéssel határos. Asztrológiai kutatások szerint három csillagjegy képes magát igencsak túlértékelni.

önimádat, önszeretet, ego, önimádó csillagjegyek
Önimádó csillagjegyek: Van néhány jegy, amelynél a magabiztosság és az önszeretet kiemelkedő szerepet játszik.
Forrás: Shutterstock

Önimádó csillagjegyek:

1. Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlán szülöttei természetükből adódóan magabiztosak és büszkék. Hatalmas önbizalmuk miatt nehezen fogadják el mások véleményét, inkább a saját ítélőképességükre támaszkodnak. Döntéseiket magabiztosan, sokszor önérdekből hozzák meg, hisznek abban, hogy ők tudják a legjobban, mi a helyes.

2. Bika (április 20. - május 20.)

A Bika gyakran helyezi saját szükségleteit előtérbe, legyen szó fizikai jólétről vagy érzelmi harmóniáról. Az önszeretet nála a testápolásban, az egészséges életmódban és a határok megvédésében nyilvánul meg. A Bika nem tartja magát egoistának, hiszen úgy véli, hogy másokat csak akkor tud segíteni, ha ő maga is jól érzi magát.

3. Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Vízöntők szeretik kihangsúlyozni különcségüket, egyedi véleményüket bátran vállalják. Számukra rendkívül fontos, hogy másoknál jobbnak tűnjenek, emiatt sokszor vitatkoznak, vagy elutasítanak minden konvencionális megközelítést. Ez a fajta önértékelés gyakran vezet konfliktusokhoz.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.