Ez a 3 csillagjegy vonzza leginkább a negatív embereket

Adorable,Young,Woman,Is,Looking,At,Her,Boyfriend,,Standing,Back
Shutterstock - Star Stock
negatív energia társaság horoszkóp
Gyakran hallhatjuk, hogy azt vonzzuk magunkhoz, amire a legtöbbet gondolunk. Ezzel nem is lenne baj, ha mindig olyan embereket teremtenénk magunk köré, akik felemelnek, támogatnak és szeretettel fordulnak felénk – ez azonban sajnos nem mindig van így. Sőt. Vannak, akik hajlamosak arra, hogy állandóan a negatív energiájú, rosszindulatú, panaszkodó embereket vonzzák.

Alapvetően az, hogy kiket vonzunk be az életünkbe, sok mindentől függ – egy azonban biztos: jelentősen befolyásolja a mindennapjainkat, hogy kikkel vagyunk körülvéve. Biztosan tapasztaltad már, hogy milyen az, amikor felkelsz reggel, eldöntöd, hogy ma senki és semmi nem ronthatja el a hangulatod – aztán pár óra múlva szomorúan veszed tudomásul, hogy már megint úrrá lett rajtad a rossz hangulat és a borúlátás. Ez sokszor a környezetünk hatására, észrevétlenül történik, és gyakran esünk áldozatául mások negatív viselkedésének. Ezt a csillagjegy is befolyásolja.

csillagjegy
3 csillagjegy, ami vonzza a negatív embereket – Alapvetően az, hogy kiket vonzunk be az életünkbe, sok mindentől függ
Forrás: BGStock72/Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy hajlamos arra, hogy a negatív embereket vonzza

Halak

Kedves Halak, ne ijedj meg, nem azért vonzod a negatív embereket, mert te is mindig negatív vagy – habár sokszor jellemző rád a pesszimizmus és a borúlátás, mégis, főként naivitásodnak és jóhiszeműségednek köszönhető az, hogy sokan visszaélnek jóindulatoddal és észrevétlenül lehoznak az életről. Mivel rendkívül erős empátiával rendelkezel, sokszor túl sokat adsz magadból, könnyű téged kihasználni. Túlságosan magadra veszed mások problémáit, és ez a rendkívül erős empátiára való képesség sokszor így válik hátrányoddá. Gyakran találhatod magad a megmentő szerepében is, ami által megint csak olyan emberek társaságát keresed, akik energiavámpírként hatnak rád. Figyelj egy kicsit jobban oda, kikkel osztod meg a figyelmed és az idődet – ne feledd: az élet rövid ahhoz, hogy olyanokkal töltsük, akik romboló hatással vannak ránk.

Rák

Ha a Rák szülötte vagy, talán észrevetted, hogy érzelmi mélységeiddel, a szeretetteljes és gondoskodó lényeddel, valamint a drámai helyzetek iránti erős vonzalmaddal sokszor bonyolult érzelmi világú, nehéz természetű embereket teremtesz. Te akkor is segíteni akarsz másokon, amikor az érzelmileg megterhelő számodra – de vigyázz, mert hajlamos van arra, hogy mérgező kapcsolatokat teremts és teljesen alárendeld magad a másiknak. Bizonytalanságod és félelmeid sokszor arra késztetnek, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akik felerősítik benned ezeket az érzéseket, ráadásul könnyen alakul ki benned ezen személyek iránti erős ragaszkodás. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, több vagy ennél.

Szűz

Drága Szűz, nincs min meglepődni, igaz? Hiszen te úgy szereted a kritikát – persze, ha a másikkal kapcsolatos – könnyű tehát rájönni, hogy miért vonzódsz úgy a negatív emberekhez. Természetednél fogva hajlamos vagy minden apró hiba kiszúrására, és ennek imádsz hangot adni – nem csoda hát, hogy a társaságod nagy része is olyan emberekből tevődik össze, akik társaid tudnak lenni ebben. Ezen kívül gyakran vagy aggodalmaskodó – mindig átgondolod egy jövőbeli esemény összes lehetséges tragikus végkimenetelét, hogy felkészülhess a legrosszabbra. Ha olyan emberekkel osztod meg aggodalmaidat, akik alátámasztják azt a hited, hogy „jobb félni, mint megijedni”, akkor nem sok lelki békére számíthatsz a jövőben. Próbálj meg mély levegőt venni, kevesebbet törődni azzal, hogy mások hol és mit hibáznak és kezdd el megtalálni mindenben a jót. Gyakorold a hálát. Minden nap fogsz találni valamit, amiért megéri.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.