Heti pénzhoroszkóp október 28 - november 3.: a Kosok ne vállaljanak kockázatot, a Rákok bármit megvalósíthatnak

ezotéria pénzhoroszkóp karrier
Vasárnap lesz pontos a Vénusz-Jupiter szembenállás, ami nem túl jó előjel… ráadásul egész héten érezzük ezt a hatást. A Vénusz a kis szerencse, Jupiter a nagy szerencse planétája, azt, hogy egymásnak feszülnek, érdemes komoly figyelmeztetésnek venni. Lesz viszont egy grandiózus bolygóháromszög, ami megóv minket a nagyobb gondtól! Íme, a heti pénzhoroszkóp.

A következő hét pénzügyi eseményei izgalmas kihívásokkal és lehetőségekkel teli időszakot ígérnek! Vasárnap pontosodik a Vénusz és Jupiter szembenállása, ami nem a legjobb előjel a közelgő pénzügyi döntésekhez. Ezt a hatást a hét folyamán is érezhetjük, így érdemes fokozott figyelmet fordítani a költekezésre. Íme, a heti pénzhoroszkóp.

pénzhoroszkóp, anyagi gondok, számlák, spórolás, heti pénzhoroszkóp
Heti pénzhoroszkóp: nem mindenki számára lesznek kedvezőek a bolygóállások
Forrás: Shutterstock

Íme, a heti pénzhoroszkóp

  • Kos

A Vénusz nem „csak” a kis, hétköznapok során adódó szerencsés véletlenek, hanem a pénz bolygója is. Mindez azt üzeni neked, hogy ne vállalj kockázatot a pénzügyekben! Tervezgetni viszont abszolút lehet, sőt, kell is… erre a legjobb napok a szerda és a csütörtök.

  • Bika

Most ne kísértsd a szerencsét! Ez nem az a hét, amikor érdemes lenne kockázatos pénzügyi lépéseket tenni. Az impulzusvásárlásoktól is tartózkodj. Könnyen lehetséges ugyanis, hogy rosszul méred fel a lehetőségeidet.

  • Ikrek

Ezen a héten sajnos nem igaz, hogy „bátraké a szerencse…” Sőt, most akkor vagy okos, ha a megtartásra, a spórolásra törekszel. Jó hír viszont, hogy a Vénusz-Jupiter szembenállás hamar kioldódik.

  • Rák

Egy grandiózus bolygóháromszöget rajzolnak az égre a bolygók: Rák Mars – Skorpió Merkúr – Halak Neptunusz. Hiába van ennek ellentmondó hatás is, ez bizony olyan, mintha védőpajzsot vonna köréd. Most bármit megvalósíthatsz!

  • Oroszlán

Kapkodhatod a fejed… Kissé káoszosan alakul a hét, sok új fejleménnyel. Ezek között lesz, ami segít téged, és olyan is, ami akadályoz. Pozitív gondolkodással, optimizmussal sokat tehetsz azért, hogy a legtöbbet hozd ki a hétből.

  • Szűz

Uralkodó bolygód, a Merkúr szombaton este lép át a Skorpióból a Nyilasba. Addig nincs olyan helyzet, amiből ne verekednéd ki magad! A leglehetetlenebb helyzetből is győztesként jössz ki. Most használd ki a lehetőségeket.

  • Mérleg

A te uralkodó bolygód éppen az a Vénusz, ami most szembe kerül a Jupiterrel: aggódnod nem kell, ez csupán annyit jelent, hogy most meg kell dolgoznod a sikerért. De ha kitartó vagy, ígyis célt érhetsz.

  • Skorpió

Mit neked Vénusz-Jupiter szembenállás, mikor egész héten egy újabb káprázatos bolygóháromszög jelent védelmet számodra, majd pénteken újhold lesz a Skorpióban?Most kezdj bele azokba a tervekbe, amiket még idén szeretnél megvalósítani.

  • Nyilas

Az uralkodó bolygód a Jupiter, így téged fokozottan érint a Vénusz-Jupiter szembenállás. Elsősorban az optimizmusodat törheti le. Lassan, megfontoltan haladj ezen a héten. Hamar elmúlik ez a hullámvölgy.

  • Bak

A hét első felében a munkára koncentrálsz, vagyis picit abba „menekülsz”, mert egy vasárnapi Mars-Plútó szembenállás miatt nem vagy a topon. Kerüld a pénzügyi kockázatokat! Jókor jön a hosszú hétvége.

  • Vízöntő

A munka, a karriered és a pénzügyi helyzeted is kedvezően alakul. Viszont nagy rajtad a nyomás! Ha nem kapcsolódsz ki, akkor kibukhatsz. Szóval próbálj egy fenntartható ütemet diktálni magadnak.

  • Halak

Szerencsés vagy, mert megint lesz egy szuper bolygóháromszög az égen. Bejönnek a számításaid! Most bármilyen káoszos helyzet végül úgy alakul, hogy neked igazán kedvező legyen.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.