Összeillő csillagjegyek, akik tökéletes házastársak lesznek

Happy,Couple,In,Love,Newlyweds,In,Casual,Clothes,Travel,Together,
Shutterstock - Elizaveta Starkova
szerelem házasság csillagjegyek
Hiszed vagy sem, de neked is van egy társad a nagyvilágban, akit az égiek neked teremtettek. Az asztrológia szerint vannak olyan összeillő csillagjegyek, akik bámulatosan kiegészítik egymást, jó barátok és a szerelemben erőteljes szenvedély jellemzi őket. Most segítünk rálelni az igazira.

Összeillő csillagjegyek mindig mély és romantikus szerelmet feltételeznek. Bár az ellentétek vonzzák egymást, hosszú távon bizonyos mértékű hasonlóságra és egymás megértésére mindenképpen szükség van ahhoz, hogy a párkapcsolat jól működjön. Az, hogy kinek milyen a személyisége, és milyen temperamentummal rendelkezik, sok dologtól függ, de a csillagoknak is jelentős szerepe van abban, hogy bizonyos személyiségjegyek fellelhetőek-e valakiben vagy sem. Ha te is szeretnéd megtudni, melyik csillagjeggyel érdemes randevúznod, most szerencséd van: összeállítottunk egy listát arról a 12 párról, akik tökéletesen működnek együtt.

Összeillő csillagjegyek
Összeillő csillagjegyek, akikre örök szerelem vár
Forrás: Shutterstock

Összeillő csillagjegyek, akiknek szerelme az égben köttetett:

Skorpió és Ikrek

A Skorpió őrülten vonzónak tartja az Ikrek gondolkodását, fiatalos lendületét. De hosszú távon épp ezeket az erényeket veti a szemére. A Skorpió veszélyes ellenfélnek bizonyulhat, még a legszorosabb baráti-szerelmi kapcsolatban is, mert nem tudja elviselni, ha valaki fölébe kerekedik. Márpedig az Ikrek minden alkalmat megragad, hogy bebizonyítsa, ő a legrátermettebb. Ennek ellenére imádják egymást, értékelik az együtt töltött perceket, szenvedélyes együttléteket.

Halak és Bak

Az összeillő párok közül talán az egyik legpasszolóbb párosítás a Bak és a Halak. A Halakat először a Bak komolysága, határozottsága vonzza. Azután munkamorálja, földhöz ragadt gondolkodása. A Halak szeretik felvidítani, boldoggá tenni a Bakot, amivel egy életre maga mellé is láncoljhatja. Ugyanis nemcsak a rosszkedvét tudja messze űzni, de a nagyon szigorú elvárásainak is képes megfelelni. S biztos lehet benne, hogy nem keres más oldalán lopott boldogságot, és a világon senki mással nem olyan őszinte a Bak, mint a bájos és álmodozó Halakkal.

Love,,Cover,And,Couple,In,Bed,With,Kiss,,Romance,And
Bizonyos csillagjegy párok a legjobbat hozzák ki a másikból
Forrás: Shutterstock

Ikrek és Vízöntő

Őket bizony az ég is egymásnak teremtette. Mindketten intellektuális beállítottságúak, és olyan társra vágynak, akivel jól kibeszélhetik a világ dolgait. A szabadságszeretetük mindkettőnek hatalmas. Nincs olyan területe az életnek, amiben nem értenének egyet. A hűség fogalmáról mindkét csillagjegynek eltér kicsit a véleménye. A legjobb a kapcsolatukban, hogy az Ikrek igazi kalandorok, imádják az új ötleteket, a látnok Vízöntő pedig tele van ezekkel az új ötletekkel. Ketten együtt csodákra képesek.

Nyilas és Nyilas

Hihetetlen, de vannak azonos csillagjegyek, akik remekül kiegészítik egymást, és ha egy kis időre el is távolodnak egymástól, ugyanott folytatják, ahol abbahagyták. Remek barátok, még jobb szeretők. A Nyilas nő a szerelemben olyan szenvedélyt visz bele, amit egy másik csillagjegy aligha tud megvalósítani a Nyilas férfi számára. Szívesen álmodoznak, és a legnagyobb csalódás számukra, hogy az élet (főleg a szex) sohasem olyan a valóságban, mint a fantáziájukban. A Nyilas férfiak kedvesek, értik a módját, hogyan kell levenni a lábáról a nőket, de azt bizony sosem tanulják meg, hogy mikor van a partnerük névnapja, vagy mi a kedvenc virága.

Couple,,Kiss,And,Hands,With,Romance,On,Date,In,Restaurant
A két Nyilas tökéletesen példázza, hogyan tud egymással jól együttműködni két határozott jellem
Forrás: Shutterstock

Kos és Vízöntő

Tökéletesen összeillő pár. Már az első találkozáskor elbűvölik egymást. Ők azok, akik évekig együtt járnak, de nem házasodnak össze. A rohanó hétköznapokon inkább a munkára koncentrálnak, ezért aztán alig várják a hétvégéket, hogy végre együtt lehessenek. Gyakran mély barátságból szövődik közöttük hatalmas, észveszejtő szerelem. Nem akarják a másikat a saját képükre formálni, elfogadják egymást olyannak, amilyenek. S mert mindketten fontosnak tartják, hogy a párkapcsolatban is megőrizhessék a függetlenségüket, nem okoz gondot, hogy ezt megadják egymásnak.

Te milyen jeggyel randevúzol szívesen?

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.