Ezekkel a csillagjegyekkel sose menj nyaralni!

napi horoszkóp csillagjegy, asztrológia, horoszkóp, állatövi jegy
Shutterstock -
csillagjegy horoszkóp nyaralás
Itt a nyár és vele a nyaralás. Van, aki kirándulni szeret, felfedezni városokat, másokat inkább a parton fekvés és lazulás izgat. A csillagok pedig azt is megmondják, kivel ne tervezz soha közös kiruccanást.

Pokollá teheti a paradicsomi helyen lévő nyaralást is, ha nem a megfelelő társat visszük magunkkal. Egy felmérés szerint az emberek 33 százaléka szakított már nyaralás után, mert rájöttek, nem azonosak a szokásaik. Vannak, akik az aktív kikapcsolódás hívei, másokat pedig a parton fekvés kapcsol ki igazán.

napi horoszkóp csillagjegy, asztrológia, horoszkóp, állatövi jegy
Forrás: Shutterstock

A horoszkópod elárulja, kiket kerülj el messzire, ha nyaralásról van szó!

Szörnyű útitárs: Oroszlán és Skorpió

Az Oroszlán olyan, mint egy golden retriver, a Skorpió pedig egy oposszum, amelyet megszállt egy bosszúálló druida szelleme. Így a közöttük lévő hangulat is igen vad. Az Oroszlánok korán fekszenek és korán kelnek, a Skorpiók viszont éjszakai baglyok. Az Oroszlánok szeretnek ellátogatni a turistalátványosságokhoz, a Skorpiók pedig az eldugottabb, titokzatos helyeket keresik. Az Oroszlán megszállottan fotóz mindent, a lehető legtökéletesebb képekre törekszik, amelyeket azonnal posztol is, a Skorpió viszont szereti átélni a pillanatokat és inkább megtartani saját magának.

Szörnyű útitárs: Bika és Ikrek

A Bika csillagjegyét a Vénusz uralja, így a Bikák szeretik a luxust, az igényességet, a komótosságot és a jól bevált dolgokat. Ezzel szemben az Ikrek olyanok, mint Johnny Deep a Félelem és reszketés Las Vegasban filmben, elszállva pörögnek, nekik egy kamionmegálló pelenkázóasztala is maga a csoda. Nagyon nem illenek össze. A Bika vágya, hogy szobaszervizzel rendeljen, egyiptomi ágyneműben fekhessen és csak pihenhessen, az Ikrek pedig idegenekkel akarnak beszélgetni, belevetni magukat a város forgatagába, esetleg tetoválást csináltatni, megízlelni az utcai árusok ránézésre is vérhasat okozó ételeit és nem törődni a holnappal. 

Jó útitársak

A Bika 100 kilométeres körzetben is képes megtalálni a legjobb ételt, és ezt a tulajdonságát a Mérlegek és a Bakok nagyra értékelik.

Bár az Ikrek pörgése sokak számára fárasztó lehet, a pezsgésük miatt sosem veszik zokon, ha valaki változtatni akar a terveiken, vagy éppen egy kicsit magában lenne. Éppen ezért nekik a Nyilasok a tökéletes társak. Mind a Nyilas, mind az Ikrek boldogok meghatározott terv vagy rutin nélkül, és élvezni fognak minden véletlenszerű közös kalandot.

A legjobban a csillagjegyek közül a Rákok és a Halak értik meg egymást, hiszen mind a kettő vízjegy. A Halak és a Rák is szeret a másik kedvében járni, így nagyon alkalmazkodóak tudnak lenni. Mindketten kedvelik a vízparti nyaralást, és órákat tölthetnek csak a hullámok bámulásával, a naplemente nézésével és egy koktél kortyolgatásával.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.