3 csillagjegy, akiknek szerelmet hozhat az augusztus

3 csillagjegy, augusztus, szerelem
Shutterstock - Billion Photos
szerelem augusztus csillagjegyek
A szerelemre minden embernek szüksége van. Ha még szingli vagy és keresed a nagy Ő-t, nézd meg cikkünket, ugyanis kiderül, melyek azok a csillagjegyek, akiknek augusztusban szerencséjük lehet a szerelemben. Íme 3 csillagjegy, akiknek szerelmet hozhat az augusztus.

Az augusztus nemcsak a csillaghullás miatt lesz romantikus és meghitt. Ez a hónap a szerelmeseknek és a szerelemre vágyóknak is kedvezni fog. Három csillagjegynek mindenképpen, nekik ugyanis az év legforróbb hónapja szenvedélyt és lángoló érzelmeket is hozhat. 

szerelem, augusztus, 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akik szerelemre számíthatnak augusztusban
Forrás: Shutterstock

3 csillagjegy, akiknek szerelmet hozhat az augusztus

  • Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az augusztus az oroszlánok számára kifejezetten kedvező időszak, nemcsak azért, mert ez a születési hónapjuk, hanem azért is, mert a Nap és Vénusz hatása megsokszorozza a vonzerejüket és felpezsdíti a szerelmi életüket is. A párkapcsolatban élők elmélyíthetik érzelmeiket a párjukkal, sokkal erősebb kötődést alakíthatnak ki, amiből akár házasság vagy gyermekáldás is várható. A szerelmet keresők számára ez a hónap elhozhatja a várva várt igazit. Érdemes nyitott szemmel járni ebben az időszakban, mert a romantika és a szenvedély folyamatosan fogja kísérni őket.

  • Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A mérlegek számára az augusztus hónap tele lesz harmóniával és szerelemmel. A Vénusz, a szerelem bolygója erősen hat a jegy szülötteire, ami segít abban, hogy mély, érzelmi kapcsolatokat alakítsanak ki. A kapcsolatban élők viharoktól hangos kapcsolata újra elcsendesedik és a pozitív érzelmek fogják átvenni az uralmat. Az egyedülálló mérlegek könnyen találkozhatnak valakivel, aki felkelti érdeklődésüket. Előfordulhat, hogy 1-1 ilyen találkozásból nem szövődik majd mélyebb kapcsolat, de semmiképp sem érdemes feladni, ugyanis a hónap utolsó napjai is elhozhatják a várva várt lángoló szerelmet.

  • Nyilas (november 22. - december 21.)

A nyilasok a kalandok szerelmesei. Az augusztus segíteni fogja őket az újabb felfedezésekben: új találkozásokat, kalandokat tartogat a jegy szülöttei számára. A Jupiter bolygója nagy hatással lesz a szerelmi életükre. Az egyedülálló nyilasok különösen szenzitívek lesznek a nyár utolsó hónapjában és nagy eséllyel találkoznak valakivel, aki hosszútávra partnerükké válhat. Azok a nyilasok pedig, akik párkapcsolatban élnek új közös élményekkel és romantikus pillanatokkal gazdagodnak majd.

Természetesen azok se csüggedjenek, akik nem kaptak helyet a felsorolásban, ugyanis ez nem azt jelenti, hogy nekik esélyük sincs a boldogság megtalálására. Járjunk nyitott szemmel és bízzunk abban, hogy megtalálhatjuk az igazit.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.