Három csillagjegy, akiknek augusztus végén teljesül a legnagyobb vágyuk

horoszkóp boldogság csillagjegy
A nyár végének közeledte egy kicsit lehangoltá tesz mindannyiunkat. Van azonban három csillagjegy, akik akkor lesznek majd a legboldogabbak, régi álmuk teljesül majd.

Az asztrológia minden csillagjegy számára más időszak a legkedvezőbb. Az augusztus vége például három jegy szülötteinek hozhat kedvező fordulatot, akár a karrierben, akár a magánéletben.

Három csillagjegy, akiknek augusztus végén teljesül a legnagyobb vágyuk
Három csillagjegy, akiknek augusztus végén teljesül a legnagyobb vágyuk
Forrás: Shutterstock

Három csillagjegy, akiknek a legnagyobb vágya teljesülhet még augusztusban 
 

A karrierista Oroszlán

Az Oroszlán jegyűek többségének az augusztus a születésük hónapja, tehát ekkor a Nap a saját jegyükben jár. Ez pedig extra energiát és szerencsét hoz számukra, főleg, most nem leszek lusták energiát is fektetni vágyaik megvalósításába. Ebben az időszakban különösen a karrierjükben várható előrelépés. Sok Oroszlán ugyanis arra vágyik, hogy elismerjék a munkahelyén vagy hogy vezetői pozíciót szerezzen. Ez most augusztus végén teljesülhet: új projektet kaphatnak vagy pedig egy új pozícióra nevezik ki őket, de lehet, hogy visszautasíthatatlan állásajánlattal keresik meg őket, amelyek több pénzt és nagyobb presztízst is jelent számukra. 

A szorgalmas Szűz

A Szűz jegyűek számára az augusztus vége átmeneti időszakot jelent, mivel a Nap kilép az Oroszlánból és belép a jegyükbe. Ebben az időszakban egy régi álmuk valósulhat meg, különösen azoknak, akik régóta dolgoznak a hosszú távú céljaik elérésén. Legyen szó akár egy saját vállalkozás elindításáról, akár egy fontos kapcsolat megerősítéséről vagy munkahelyi előrelépésről, ez a Szűz szülöttek ideje lesz. A szingli Szűzekre a magánéletben is boldogság várhat, kiszemeltjükhöz most közel kerülhetnek. A párban élőknek pedig lehet, most teszik fel a nagy kérdést: "leszel a feleségem?". 

A lelkizős Skorpió

A Skorpió - amely az egyik legfélreértettebb jegy - számára az augusztus vége különösen izgalmas időszak lehet, mivel a Vénusz és a Mars is kedvező fényszöget zár be napjegyükkel. A Skorpiók gyakran vágyakoznak mély érzelmi kapcsolatokra vagy a lélek legmélyére hatoló élményekre, ők sosem érik be felszínes viszonyokkal, olyannyira, hogy az egyéjszakás kalandjaikat sem tudják elfelejteni. Nos, augusztusban nem lesz hiány érzelmekben a Skopió háza táján, ugyanis egy számukra nagyon fontos kapcsolatuk fordulóponthoz érkezik. Most eldől, hogyan tovább: de ha hinni lehet a csillagokak, a Skorpiókra nagy boldogság vár. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.