Müller Attila bár már visszavonult a tévézéstől, de ugyanolyan pörgős életet él, mint akkor, amikor minden nap képernyőn volt. A jelenleg civil szakmát űző egykori műsorvezető másfél-két éve komoly döntést hozott az egészsége érdekében. „Köszvényem lett a sok vörös hústól, a rohanástól, a sportszegényebb életmódtól. Mondta a doki, hogy ezzel valamit kezdeni kell, először hagyjam el a húst. Szerencsére annyira gyorsan kitisztult a szervezetem, helyreállt a savasság és annyival jobb közérzetem lett már a kezdeti két-három hónapban is, hogy vega lettem. A feleségem már eleve vega volt, így nem volt annyira nehéz a váltás. Szerintem így is nagyon ízletes ételeket lehet enni. Ez volt az egyik ok, a másik inkább lelki eredetű. Ha felmész a netre és megnézed, min mennek keresztül ezek az állatok és mit etetnek meg velünk, elmegy a kedved a húsfogyasztástól, az biztos. Nem sajnálom, hogy így alakult" – mondta a Kalandozóban Müller Attila, aki a húsra nemet, a borra azonban igent mond. „Szeretem a borokat, olyannyira, hogy villányi borlovag lettem a tavalyi évben. Budafokon nőttem fel, épphogy nem borász lettem, de aztán másfelé sodort az élet. A jó bor szeretete megvan, ősztől tavaszig, egy kellemes nyári estén vagy egy jó ételhez jöhetnek a fehér és a rosé borok" – árulta el az egykori műsorvezető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.