Így néz ki most Arnold Schwarzenegger egykori szeretője, akitől a sztár fia, Joseph Baena született

család fotó Arnold Schwarzenegger Joseph Baena
Sokáig nem ismerte el fiaként Joseph Baenát Arnold Schwarzenegger, ám mára nagyon jó kapcsolata alakult ki balkézről született fiával, aki anyák napja alkalmából közös fotót osztott meg édesanyjával a közösségi oldalán.

Az egykor a bejárőnőjével félrelépő világsztár afférja több mint 10 évvel ezelőtt derült ki, amikor felesége, Maria Shriver emiatt elhagyta őt. Schwarzenegger ugyan tagadta a vádakat, és az eltitkolt gyereket sem ismerte el, az asszony meggyőzhetetlen volt, és be is adta a válókeresetet.

Azóta a fiúról, akinek becsületes neve Joseph Baena és nem is tervezi felvenni édesapja nevét, egyre-másra jelennek meg fotók róla a médiában. Nem esett messze az alma a fájától - szokták mondani, és ez Baenára is igaz: nemcsak külsejében, de érdeklődési köreiben is hasonlít apjára, mondhatni, a nyomdokaiba lépett. 

A most 26 éves fiú ritka fotót osztott meg a közösségi oldalán: anyák napja alkalmából édesanyjával, Mildred Baenával közös képet posztolt. Joseph és édesanyja hatalmas mosollyal pózolnak a képen, miközben Mildred egy nagy csokor lufit tart a kezében.  Állítólag Schwarzenegger és Shriver nem tartják a kapcsolatot egymással, de a színész gyermeke anyjaként tiszteli az asszonyt. 

Arnold Schwarzenegger egykori szeretője, Joseph Beana édesanyja
Joseph Baena anyák napján köszöntötte Mildredet
Forrás: Instagram/Joseph Baena


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.