Beyoncé édesanyja felfedte az énekesnő titkát: senki se gondolta volna

World Premiere Of Disney's 'The Lion King'
NurPhoto via AFP/ - NurPhoto via AFP
család gyerekkor Beyoncé Tina Knowles
Igazi dívaként láthatjuk a színpadon, ám nem volt mindig ilyen magabiztos. Beyoncé gyerekkoráról édesanyja, Tina Knowles nyilatkozott.

Beyoncét erős, magabiztos nőként ismerhetjük, aki uralja a színpadot. Igazi díva, ám mint kiderült, nem mindig volt ilyen. A harminckétszeres Grammy-díjas amerikai énekesnő titkát édesanyja fedte fel: ilyen volt gyerekkorában. 

65th GRAMMY Awards - Show Beyoncé
Édesanyja mesélt arról, milyen volt Beyoncé gyerekkorában
Forrás: Getty Images via AFP

Beyoncét terrorizálták gyerekkorában

Tina Knowles visszatekintett lánya, Beyoncé gyermekkorára. A 70 éves Tina nemrég a család régi barátnőjével, Kelly Rowlanddel együtt mesélt lányai, Beyoncé és Solange Knowles gyerekkori emlékeiről, és elárulta, hogy Beyoncét gyerekkorában gyakran "terrorizálták". "Beyoncé, nagyon félénk volt, és egy kicsit terrorizálták, de az a nap, amikor kiállt valakiért - nem magáért állt ki, hanem értük" - mondta Tina. "Elérzékenyülök, ha erről beszélek. Egyszerűen, nem is lehettem volna büszkébb rá" - árulta el. Beyoncé testvéréről pedig azt mondta, Solange mindig is egy aktivista volt.

Beyoncé sokat változott tehát, mióta felnőtt, férjét is szigorú keretek közé szorítja, ami a megcsalási botrány után nem is olyan meglepő. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.