Éktelen sikoltozásba kezdett Ryan Reynolds és Blake Lively kislánya apja népszerű alakítása miatt

blake lively ryan reynolds
GC Images/Celebrity Sightings In New York - September 7, 2023 - MEGA
ijedtség Blake Lively Ryan Reynolds
Ryan Reynolds és Blake Lively gyermekei számos előnyt élvezhetnek amiatt, hogy a szüleik világhírű hollywoodi színészek, de ennek bizony megvannak az árnyoldalai is. Nemrég komoly ijedtséget okozott a színész egyik legnépszerűbb szerepének ikonikus jelmeze.

A napokban debütált az IF című film, amelynek a képzeletbeli barátok a főszereplői, illetve Ryan Reynolds is, aki maga is bevallotta, hogy szerepei közül eddig ez a legártatlanabb. Ezt kislányai is megerősítik, akik legutóbb halálra rémültek apjuk Deadpool jelmezétől, ami a forgatások után a család pincéjében kapott helyet.

 

Paramount's "If" New York Premiere
Éktelen sikoltozásba kezdett Ryan Reynolds és Blake Lively kislánya apja legnépszerűbb alakítása miatt    Forrás: Getty Images/Paramount's "If" New York Premiere

A színész a Today Show-ban mesélte el, hogy Betty nevű lánya nagyon élénk képzelőerővel bír, így mindig áll valaki mögötte, aki kíséri őt vagy éppen a szüleit. Ebben Reynolds igyekszik partner lenni és gyorsan maga mögé fordulni, hogy megijessze a képzeletbeli barátot. A sok ijesztgetésnek azonban meglett az ára: a minap az egyik lánya lement a pincébe, ahol a színész féltve őrzött Deadpool jelmezét tárolja. Egyik este a jelmez egy árnyként látszódott, ami miatt a gyerek éktelen sikoltozásba kezdett.

 

Mindenkit megviselnek a szerepek, amiket eljátszom

 - tette hozzá nevetve a színész.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.