Eugénia hercegnő fotót osztott meg ritkán látott fiairól, Augustról és Ernestről

Eugénia hercegnő
https://www.instagram.com/princesseugenie/ -
brit királyi család kisfiú Eugénia hercegnő születésnap
A 34 éves hercegnő kisfia, Ernest május 30-án ünnepelte első születésnapját. Eugénia hercegnő családi pillanatokat osztott meg követőivel.

Eugénia hercegnő Instagram-oldalán családi fotókat osztott meg kisfia, Ernest első születésnapjáról. Az első képen a kisfiú egy kék focimezben látható, amelynek hátulján az "Ernie" becenév olvasható. Az utolósp pedig azt láthatjuk, ahogy Ernest puszit kap nagytesójtól, a hároméves Augusttól. A család a londoni Természettudományi Múzeumban töltött el egy napot.

Eugénia hercegnő második gyermeke, Ernie 1 éves lett.
Eugénia hercegnő kisfia, Ernest 1 éves lett.
Forrás: https://www.instagram.com/princesseugenie/

„Egy éve vagy itt, kedves Ernest. Boldog születésnapot! Mindannyian nagyon szeretünk téged, különösen a hatalmas mosolyodat, amit adsz a világnak... és mindig tartogatsz valami extra különlegeset az anyukádnak"- írta Eugénia a képekhez.

Eugénia hercegnő második fiának nincs királyi rangja

Eugénia herecegnő és férje, Jack Brooksbank tavaly június elején jelentették be, hogy megszületett második gyermekük. Rögtön fotót is mutatta a babáról.

„Jack és én szerettük volna megosztani a hírt, hogy 2023. május 30-án megszületett a kisfiunk, Ernest George Ronnie Brooksbank" - írták akkor a büszke szülők.

Ernest, aki nem rendelkezik semmilyen királyi címmel, idősebb testvére, August mögött a 13. a trónöröklési sorban.
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.