Katalin hercegné nem vesz részt a mindenkori uralkodó hivatalos születésnapján sem

Trooping the Colour
AFP -
Trooping the Colour katalin hercegné brit királyi család Károly király
Csak a gyógyulására koncentrál a hercegné. Katalin a Trooping the Colouron sem jelenik majd meg.

A hírek szerint nem vesz a nagy hagyományra visszatekintő brit Trooping the Colour parádén Katalin hercegné június 15-én. A Buckingham-palota közölte, Károly azonban megjelenik a rendezvényen. 

Katalin hercegné idén nem vesz részt a Trooping the Colour katonai parádén
Katalin hercegné idén nem vesz részt a Trooping the Colour katonai parádén
Forrás: AFP

Katalin hercegné a nagy múltú katonai parádét is kihagyja

Úgy tudni, hogy a rákbetegséggel küzdő Károly kiráy ezúttal nem lóháton jelenik meg, hanem Kamilla királynéval hintóban érkezik a Trooping the Coloura - amelyről részletesen itt írtunk - , ám Katalin, akinek állapotáról a minap Vilmos beszélt néhány szót, nem vesz részt a felvonuláson, mint ahogyan az év hátralévő részében a többi feladatához sem. A hercegné most csak arra koncentrál, hogy felépüljön betegségéből. 

A gyógyulása most a legfontosabb

"Senki nem akar nyomást helyezni Katalinra. Az egyetlen dolog, ami jelenleg számít, hogy ő jobban legyen" - mondta a minap egy királyi szakértő. A hercegné "valószínűleg nem fog megjelenni a nyilvánosság előtt az év hátralévő részében" - árulta el egy bennfentes.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.