Victoria Beckham szívhezszóló üzenetet küldött menyének, a gyászoló Nicolának

Victoria Beckham
Getty Images -
gyász Nicola Peltz Beckham David Beckham Brooklyn Beckham Victoria Beckham
Az egész Beckham család együtt gyászolja Brooklyn felesége, Nicola nagymamáját. Victoria Beckham Brooklyn felesége posztja alatt üzent.

A múlt héten veszítette el nagymamáját Brooklyn Beckham felesége, Nicola Peltz. A 95 éves Ginát, akit Bunnynak becéztek nem csak unokái, de a Beckham család is nagyon szerette. Nicola és testvére, Bradley Instagram-posztokban osztották meg közös életük csodás pillanatait a nagyival, de David és Victoria Beckham is kifejezte részvétét. 

"Lola" Premiere - Arrivals
Victoria Beckham kommentben fejezte ki részvétét menyének
Forrás: Variety via Getty Images

Victoria Beckham Nicola posztja alatt üzent

Nicola, mindannyian áldottak vagyunk, hogy ismerhettük és szerethettük a Naunnit. Osztozunk veled az elvesztés fájdalmában, szeretetet és fényt küldünk neked ebben a hihetetlenül nehéz időszakban. Annyira szeretünk"

 - írta. David Beckham pedig Insta-sztoriban tett közzé egy fotót Gináról és ezt írta: 

A legcsodálatosabb hölgynek, akinek a legszebb a mosolya és a nevetése. Nyugodj békében Naunni. 

 

 

Brooklyn Beckham felesége, Nicola Bradleyhoz hasonlóan hihetetlenül közel állt nagymamájához, olyannyira, hogy a 2022-es esküvőjén koszorúslánynak is felkérte. Nicola a közelmúltban a Met-gálát is kihagyta, hogy Bunnyval lehessen, de már Victoria Beckham 50. születésnapi partiján sem vett részt ugyanezért. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.